női kategória bejegyzései

Budapest Bajnokság 2013

5 arany, 4 ezüst és 2 bronzérem a vecsési csapat eredménye. Bizony szépen hangzik a címben a felsorolás, ha csupán a száraz tényeket nézzük. A valóság azonban sajnos nem ilyen vidám. Hogy miért? Nos, az idei évben először nem engedték … Folytatódik….

Kategória: férfi, női | Budapest Bajnokság 2013 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olaszországi túra!

2012. szeptember 9.-én az olaszországi Manzano-ban lépett ringbe a 6 fős magyar csapat, mégpedig az V. Sedia Kupáért. A magyar csapatnak 3 vecsési versenyzője is volt. A teljes csapat: Női 51 kg Ancsin Katalin KSI Junior 70 kg Papi Bence … Folytatódik….

Kategória: férfi, női | Olaszországi túra! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizalom Kupa, Ceglédi forduló

Bizalom Kupa, Cegléd 2012.08.25. A szokásos meleg fogadta a versenyre érkező csapatokat, szám szerint 21 egyesület 93 versenyzőjét. A ceglédi helyszín minden évben olyan mint egy szauna, nem volt ez idei évben sem másképp. Szerencsére nem szegte kedvét a fiataloknak … Folytatódik….

Kategória: férfi, női | Bizalom Kupa, Ceglédi forduló bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

V. Junghaus Gusztáv Emlékverseny

2012. június 23.-án Taksonyban rendezték az V. Junghaus Gusztáv Emlékversenyt, ahol csapatunk 12 versenyzővel indult. Sajnos a nyári szezonnak köszönhetően kevés versenyző jött el -összesen 14 klub 41 versenyzője- így több versenyzőnk is ellenfél nélkül maradt. Végül 1 bemutató és … Folytatódik….

Kategória: férfi, női | V. Junghaus Gusztáv Emlékverseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megműtötték Dzsenifer kezét!

Szerdán este még a Tatai edzőtáborban edzett Váry Lilivel és az olimpiára készülő válogatottal együtt, február 23.-án csütörtök reggel pedig már kés alá is feküdt Vennes Dzsenifer, az 54 kg-os felnőtt válogatott kerettagunk. Folytatódik….

Kategória: női | Megműtötték Dzsenifer kezét! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva