Posted on 19-06-2011
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Vecsés újratelepítésének 225. évfordulóján, azaz a szokásos évi városi ünnepségen kitüntették ismét azokat, akik munkájukkal az elmúlt években hozzájárultak városunk jó hírnevének öregbítéséhez.

A sport területén tevékenykedők közül “Pro Urbe” kitüntetést vehetett át Varga István, a Vecsés SE elnöke. Varga István 30 éve segíti az ökölvívó szakosztály munkáját, és 20 éve az egyesület elnökeként elévülhetetlen érdemeket szerzett Vecsés sportéletének fenntartásában.

Fadgyas Vivien ökölvívó a 2010-ben Vecsésen megrendezett junior OB-n szerzett aranyéremért “Vecsés sportjáért érdemérem” kitüntetést vehetett át. Vivien az OB-n minden mérkőzését idő előtt döntő fölénnyel nyerte, idén az Antalya-ban megrendezett junior VB-n pedig 6.-ik helyezést ért el.

További kitüntetéseket kapott még Szalai Tibor, a női kézilabda csapat vezetője, és Lesán Dániel karateka is.

Gratulálunk a kitüntetésekhez!

Városi ünnepség 2011 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 15-06-2011
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

A vecsési ökölvívók májusban több alkalmat is megragadtak sportágunk népszerűsítése érdekében. Május 21.-én az idén 10 éves Kombi-Express Kft. által szervezett vecsési gyereknapon tartottunk bemutatót, ahol az érdeklődő gyerekek fel is  húzhatták a kesztyűket. Szerencsére bátor jelentkezőkben nem volt hiány, ők ajándék kulcstartóval lettek gazdagabbak.

Május 28-án a VIII. Sportágválasztón ért az a megtiszteltetés minket, hogy az ökölvíváshoz kedvet ébreszthettünk a Merkapt sporttelepre kilátogató mintegy 15000 fiatalban. Szakosztályunk már több éve állandó résztvevője ennek a rendezvénynek, így a szeptemberi IX. Sportágválasztón is találkozhatnak velünk a kilátogató családok. Ősszel az iskolai testnevelés órákkal folytatjuk a vecsési tanulók között a toborzást, hiszen az utánpótlásra mindig szükségünk van.

Sportágválasztó 2011 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More