Posted on 10-09-2011
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Az ősz a magyar bajnokságokra történő felkészülésekről szól, ennek első állomása volt a szeptember 4.-én, az University Boxing Clubban rendezett sparring party, ahol 12 versenyzővel képviseltük Vecsést. Az edzőmérkőzések remek lehetőséget adtak arra, hogy felmérjük, melyik versenyzőnk hol tart a felkészülésben. A mérkőzések az alábbi párosításokban zajlottak:

Serdülők:
1. Fitos Kornél Vecsés- Császár Máté Halásztelek
2. Varga Dávid Vecsés- Papp Kornél Hranek BC
3. Benik Viktor Vecsés- Hatala László Halásztelek
Juniorok:
4. Váry Attila Vecsés- Tonté Jenő Kecskemét
5. Nagy Ferenc Vecsés- Oláh Pál Kecskemét
6. Horváth Dániel Vecsés- Balogh Gábor Halásztelek
Felnőttek:
7. Brúger László Vecsés- Szilágyi Zoltán Hranek BC
8. Zsigri Viktor Vecsés- Jász Gergő Kecskemét
Női:
9. Faragó Orsolya Vecsés- Marton Bianka Champion BC
10. Vennes Dzsenifer Vecsés- Rácz Irén DVSC
11. Váry Lili Vecsés- Beri Krisztina Debrecen TE
12. Horváth Ramóna Vecsés- Csombor Vivien KSI

A szeptemberi program sűrű lesz, a fiúk szeptember 9-11. között Pakson lépnek ringbe, majd 20.-án a serdülők elutaznak Sárospatakra a Magyar Bajnokságra. A lányok közül Váry Lili, Fadgyas Vivien és Faragó Orsolya a lengyelországi Gliwice városába utazik az utánpótlás válogatott tagjaként egy nemzetközi tornára szeptember 21-24. között, Vennes Dzsenifer pedig 26.-tól a tatai edzőtáborba költözik be, ahol eldől hogy versenyzőnk, vagy pedig a debreceni Rácz Irén utazik-e az októberi felnőtt EB-re Rotterdamba.

Szeptemberi pofon party bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 02-09-2011
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Sóstó Kupa- Nyíregyháza
2011. augusztus 6.

3 lány vett részt a nemzetközi versenyen, amit főleg fiúknak rendeznek, de 4 pár lány is ringbe léphetett a nyíregyházi Sóstó Strandfürdő területén rendezett tornán. Az eredmények:
57 kg Váry Lili- Buttyán Erika ROM
Lili súlyában (48 kg) nem jött el a várt ellenfél, így 57 kg-ban bokszolt a román lánnyal, hogy ne kelljen meccs nélkül hazautaznia. A súlykülönbség ellenére Lili simán hozta a mérkőzést, egyhangú pontozással verte a még kezdő román versenyzőt.
54 kg Vennes Dzsenifer- Kovács Klára NYVSC
Dzseni a helyi klub versenyzőjével lépett ringbe, és látványos közönségmeccset vívott a rutinos Kovács Klárával. A végén a bírók 2:1-es megosztott pontozással a nyíregyházi lányt jelölték meg győztesnek.
Junior 57 kg Faragó Orsolya- Nagy Kitti NYVSC
Solyának jutott a helyi kedvenc junior VB bronzérmes Nagy Kitti, akinek édesapja a trénere. Solya nem bokszolt jól, sajnos mélyen tudása alatt teljesített, így kétség sem férhetett Kitti győzelméhez. Meggyőződésem, hogy a vecsési lány komoly fejtörést tudott volna okozni ellenfelének megfelelő hozzáállással.

Verda Napok- Budaörs
2011. augusztus 13.

A Verda Napok autóstalálkozó keretén belül rendeztek ökölvívó mérkőzéseket is a helyszínen felálított ringben. A fő attrakció Ifj. Kis Toto Zoltán- Oláh János profi világbajnoki mérkőzése volt, azonban a kísérő programban 5 női mérkőzés is helyet kapott köszönhetően Kis Toto Zoltánnak a rendezvény szervezőjének. Vecsésről Váry Lilit és Vennes Dzsenifert hívta meg a női szövetségi edző, Szuknai Zsuzsanna. A párosítás:

Váry Lili- Barankai Virgínia Várpalota

Vennes Dzsenifer- Csombor Vivien KSI

A mérkőzések bemutatók voltak, így nem volt hivatalos eredményhírdetés, azonban mind a 4 lány odatette magát, és igazi közönségmeccset vívtak.

Bizalom Kupa IV. forduló- Cegléd
2011. augusztus 27.

A IV. fordulóval véget ért a 2011 évi Bizalom Kupa sorozat. Az összetett eredmények alapján a női csapatverseny I. helyét a Vecsés SE lányai nyerték meg, megelőzve a Vasas SC, és a Halasi Boksz Club csapatait.

Gratulálunk lányainknak.

Augusztusi hírek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More