Posted on 30-01-2012
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

A ROCK HALHATATLAN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 29-01-2012
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Január 28.-án az UTE ökölvívó termében rendezték meg az első fordulót az idén 5 fordulósra tervezett Bizalom Kupáról. Sajnos az idén is folytatódik az a tendencia, hogy a rendezők illetve a zsűri gyorsan túl akar lenni a fordulókon, és próbálják minimálisra csökkenteni a mérkőzések számát. Még emlékszünk a hajdani Bizalom Kupákra, aminek a Zuglói Boksz Club adott otthont az azóta már lebontott Bosnyák téri edzőtermében. Akkor még az volt a lényeg, hogy minél több kezdő ökölvívó tudjon ringbe lépni, ezért gyakran előfordult, hogy egy-egy súllyal feljebb raktak versenyzőket annak érdekében, hogy ne kelljen meccs nélkül haza menni, ha már annyit készültek.

A mostani fordulóra 10 lány érkezett, de csak 1 pár mérkőzést rendeztek meg, a többiek pedig mehettek haza. Pedig a 75 kg-os kiskunhalasi Kozma Bea és a 81 kg bajai Szatmári Petra már a megtett hosszú út miatt is megérdemelte volna hogy meccseljenek, hiszen Petra is csak 77 kg volt, tehát nem volt akkora különbség. Wurst Niki is hiába utazott fel Kőszegről, még bemutatót sem bokszolhatott a kiskunhalasi Kovács Anettal.

Nekünk szerencsénk volt hiszen az egyetlen vecsési versenyzőnek, az 54 kg-os Faragó Orsolyának jutott ellenfél, így ringbe léphetett. Ellenfele a győri Takács Katalin volt, akivel nem töltöttek sok időtt a ringben, hiszen Solya olyan agresszíven kezdett, hogy az első percben meg is szerezte a győzelmet döntő fölénnyel.

Gratulálunk versenyzőnknek!

(1) Comment    Read More   
Posted on 22-01-2012
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Évzáró 2011

Január 21.-én tartottuk hagyományos évzáró bankettünket az ökölvívó teremben. A zsákok helyére asztalok kerültek, ahol versenyzőink mellett barátaink és támogatóink töltöttek el velünk egy kellemes délutánt.


Támogatóinknak az idei évben egy csapatképet adtunk emlékül, amin a versenyzői gárda mellett a 2011-es évben nyert érmek és serlegek láthatóak. A kép ékes bizonyítéka annak, hogy sportszerető emberek segítségével egy vidéki kiscsapat milyen fantasztikus eredményeket képes elérni. A 2011-es évben ifi VB bronzérem mellett 5 OB arany, 2 OB ezüst és 5 OB bronzérem gazdagította gyűjteményünket.

A mecénásaink mellett legeredményesebb versenyzőinket is díjaztuk. Jó pár fejvédő, kesztyű vagy éppen parfüm talált gazdára, mielőtt nekiállhatunk a Kárpáti József barátunk által készített remek ebéd elfogyasztásának.
Köszönjük a 2011. évi segítséget:
Szlahó Csaba polgármester és Vecsés Város Önkormányzata
Sárosi István, Gyáviv Kft.
Koloszár Krisztián, Airport Hotel****
Kári József, Euro Fém kft.
Kovács Tamás, P&T Plasztik Kft.
Földi Károly, Földfém Kft.
Kárpáti József
Lőrincz Ferenc
Lakner László, Lakner Ponyva
Sárdy Krisztina,  igazgató Falusi Iskola
Debreczeni Lajos, Lolly Kft.
Héring Tamás és Héring Viktor, Ferihegy Kft.
Solymos Zoltán, PC Studio Kft.
Kortye Vilmos, Williams TV
Soós Zoltán, Soós Tésztaipari Kft.
Kovács András
Végh Benjámin
Szegedi István, SZIGÜ Kft.
Id. Dobrovitz józsef
Pallaga Norbert, Vecsési Rendőrség
Zsiros János és neje
Haramia László

Seres Attila
szakosztályvezető

Fotó: Katona Csaba

Évzáró 2011 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 22-01-2012
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

I. International Woman Cup
Szerbia-Sombor 2012. január 10-15.

Hamar elkezdődött az idei versenyszezon a lányoknak, hiszen már az alapozó időszak alatt ringbe léptek Zomborban, ahol 17 ország részvételével rendeztek nemzetközi tornát. A magyar és a házigazda szerb válogatott mellett ringbe léptek még Oroszország, Kazahsztán, Ciprus, Görögország, Lengyelország, Hollandia, Belgium, Csehország, Új Zéland, Marokkó, Spanyolország, Olaszország,Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina versenyzői is.

Magyarország 20 versenyzővel vágott neki a viadalnak, ilyen nagy létszámban még a kazah csapat szerepelt a tornán, így nem csoda, hogy a mérkőzések nagy része magyar-kazah összecsapás volt.
Vecsésről 3 lány szerepelt a válogatottban: ifi 48 kg Váry Lili, ifi 51 kg Fadgyas Vivien, felnőtt 54 kg Vennes Dzsenifer.

Váry Lili az elődöntőben, a kazah Abdrembaeva Amina ellen lépett ringbe. A kellemetlen stílusú lány ellenszerét nehezen találta Lili, így a második menet végén még 3:2 arányban vesztésre álltunk, azonban a harmadik menettől beindult a pofongyártás, és a végén sima 10:4 arányú pontozással jutott Lili a döntőbe. A másik ágon Barankai Virginia is sikeresen jutott túl kazah ellenfelén, így magyar házidöntőre került sor. Lili eddig négyszer bokszolt a fehérvári lánnyal, és mindig győztesen hagyta el a ringet, most azonban Virginia egy hajszállal jobbnak bizonyult, és 2:1-es pontozással megnyerte a tornát, Lili pedig egy ezüstéremmel lett gazdagabb.

Fadgyas Viviennek több mint 4 kg-ot kellett fogyasztania a meccs előtt, emiatt eléggé legyengült az elődöntőre, ahol a kazah Khojabekova Aizham várt rá. Vivi jól kezdett, a második menet végén még vezettünk, a harmadik menetben is csak 1 pont volt a különbség, az utolsó menetre azonban elkészült Vivi az erejével, és végül 11:5-re elvesztette a mérkőzést, így bronzéremmel zárta a viadalt.

Vennes Dzsenifer
az elődöntőben a marokkói Ez-Zahraoui Zohra ellen lépett ringbe, azonban a fizikálisan jóval erősebb afrikai lányt nem tudta hatékonyan megállítani, így a 3 menetben döntő fölénnyel győzött a marokkói versenyző. Dzseni is bronzéremmel zárta az idei első nemzetközi tornát.

Visszatérve az edzőterembe folytatjuk a félbehagyott alapozást és erősítést, remélve hogy a következő megmérettetésre már 100%-os formában lesznek lányaink.

I. Woman Cup-Szerbia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More