Papi Bence 70 kg Utánpótlás Olimpia Bajnok

Papi Bence 70 kg Utánpótlás Olimpia Bajnok

Junior 70 kg Papi Bence

Bence a döntőben a nagyon jó képességű, másodéves Fehér Gyulával, a Honvéd Sashegy versenyzőjével mérkőzött a Bajnoki címért.  Bence ellenfele csak az első menetben tudta felvenni a versenyzőnk diktálta ritmust és tempót. Az első  menet végén már érezhető volt, hogy Bence fogja nyerni az összecsapást, mivel ő irányította a mérkőzést és ütőerőben is felülmúlta ellenfelét. A második- és harmadik menetben meggyőző fölényre tett szert, így egyhangú pontozással Utánpótlás Olimpia Bajnok lett! Versenyzőnk ezzel bebizonyította, hogy junior 70 kg-ban az országban Ő a legjobb.

Ez a verseny volt idén az első megmérettetés a válogatott keretbe való bekerülésért. Bence nagy lépést tett, hogy ő legyen súlycsoportjának első számú válogatottja.

Összességében az Utánpótlás Olimpiát egy arany– és három bronzéremmel zártuk. Bízva abban, hogy versenyzőink tanulnak a hibáikból, reméljük, hogy a következő nagy megmérettetésről  (Bornemissza Emlékverseny, Eger) fényesebb érmekkel és még nagyobb sikerekkel térünk haza.

Varga

Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013. március 30. (Döntők) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Papi Bence a 70 kg-os döntőben!
Papi Bence (70 kg) döntőben!

Négy versenyzővel vártuk a péntek 15.00 órát,hogy megkezdődjenek a mérkőzések a döntőbe jutásért.

Sajnos,nem úgy alakult a napunk,ahogy szerettük volna.

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Krisztián sajnos nem tudta megismételni előző két napi  teljesítményét,nagyon erőlködött,sok pontatlan ütése volt,igaz az utolsó pillanatig küzdött a győzelemért,de nem tudta legyőzni a kaposvári Kovács Mártont.Így Krisztián bronzéremmel fejezte be az Utánpótlás Olimpiát.

Junior 48-kg Csicsó Jenő

Jenő ellenfele serdülő korcsoportban tavaly Magyar Bajnokságot nyert,és őt választották a Magyar Bajnokság legjobb versenyzőjének is.Így eléggé feszült hangulatban vártuk a mérkőzést,Jenő egy szoros első menet után a második menetet igaz,kis különbséggel,de megnyerte.Jenő sajnos elfáradt a harmadik menetre,így ellenfele a nagyrédei Virbán Martin megfordította a mérkőzés állását,és megérdemelten megnyerte az összecsapást.Jenő a versenyt bronzéremmel zárta.

Junior 54-kg Lőczi Gergő

Gergő ellenfele a hajdúsámsoni Telegdi Dávid rutinos versenyzőnek számít.Többször volt nagy versenyeken győztes vagy helyezett.Gergő nagyon okosan határozottan boxolt,minden taktikai utasítást betartott,mindent tőle telhető megtett a győzelemért.Szerintünk meg is nyerte a meccset,de sajnos,a pontozóbírók nagyon kis különbséggel az ellenfelét látták jobbnak.Gergő az Utánpótlás Olimpiáról egy bronz éremmel gazdagította gyűjteményét.

Junior 70-kg Papi Bence

Bencének ezen a versenyen elég nehéz útja volt idáig is,hiszen tegnap a tavalyi 65 kg-os serdülő Magyar Bajnokot,a nagyrédei Tóth Márkot győzte le.Ma pedig a szintén tavalyi serdülő Magyar Bajnokság 68 kg-os győztese,a pécsi Újhelyi Márk várt rá a döntőbe jutásért.Bence ismét bizonyította jó formáját és tehetségét,mert nagyon taktikus,fegyelmezett ökölvívással minden menetet megnyerve legyőzte ellenfelét,így holnap a Bajnoki címért lép ringbe a Honvéd Sashegy versenyzője Fehér Gyula ellen!

Varga

Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013 március 29. (Elődöntők) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 29-03-2013
Filed Under (férfi) by box

Csütörtökön az éremért 8 versenyzőnk lépett ringbe,sajnos a szerencse nem kedvezett nekünk,mivel két versenyzőnk is 3-2 arányú vereséget szenvedett.

Serdülő 44,5-kg Haraszti Adrián

Adrián végig támadta a mérkőzést,nagyon akart győzni,de talán a nagy akarás miatt nem figyelt a védekezésre és sok tiszta ütést kapott ellenfelétől,a kaposvári  Máté Gábortól,így sajnos 3-2 arányú bírói döntéssel a kaposvári versenyző nyert ezen a szoros mérkőzésen.

Serdülő 48-kg Sörös Bence

Bencének tudása alapján nyerni kellett volna ezt a mérkőzést a soproni Kuzbelt Marcell ellen,de sajnos Bence nem tett meg mindent a győzelemért,így egyhangú pontozással kikapott.

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Krisztián nem rabolta a nézők idejét,mert egy testre mért jobb felütést követően ellenfelére számolt a vezetőbíró,majd miután továbbengedte a mérkőzést,egy újabb testre mért felütés után ellenfele nem tudta folytatni a küzdelmet,így Krisztián az első menetben kiütéses győzelmet aratott Horváth Krisztián oroszlányi versenyző felett.

Junior 48-kg Csicsó Jenő

Jenő nagyon magabiztos,taktikus ökölvívással,egyhangú pontozással győzött a szombathelyi Rudolf Dávid ellen.

Junior 54-kg Lőczi Gergő

Gergő minden taktikai utasítást megfogadott és végrehajtott,nagyon felszabadultan boxolt és magabiztos győzelmet aratott Lázár Ábrahám kecskeméti versenyző felett.

Junior 66-kg Benik Viktor

Viktor tavaly télen  kezdte újra az edzéseket egy év kihagyás után, sajnos ez teljesítményén is meglátszott,mert nem bírt a kaposvári Orsós Dániellel,akitől egyhangú pontozással vereséget szenvedett.

Junior 70-kg Papi Bence

Bence ellenfele tavaly serdülő korcsoportban Magyar Bajnokságot nyert és a juniorok között is válogatott kerettag.Ez nem zökkentette ki versenyzőnket és nagyon határozottan,keményen kezdte a mérkőzést.Ennek eredményeként a vezetőbírónak már az első menetben számolnia kellett az ellenfelére és a számolás a harmadik menetben megismétlődött,így a mérkőzést végig irányítva,magabiztos győzelmet aratott a nagyrédei Tóth Márk ellen.

Junior +80-kg Végh Kristóf

Kristóf nagyot csatázott a KSI-s ellenfelével.A  második menet végén úgy éreztük,meg tudja  nyerni a mérkőzést,de sajnos Kristóf a harmadik menet közepén elfáradt és ellenfele,Pap Martin ezt kihasználva átvette az irányítást,így Kristóf 3-2 arányú vereséget szenvedett.

A pénteki elődöntőben négy versenyzőnk jutott be!

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Junior 48-kg Csicsó Jenő

Junior 54-kg Lőczi Gergő

Junior 70-kg Papi Bence

Papi Bence,Lőczi Gergő,Mátyás Krisztián,Csicsó Jenő.

Papi Bence,Lőczi Gergő,Mátyás Krisztián,Csicsó Jenő

Sörös Bence,Mátyás Krisztián és Végh Kristóf megnyert mérkőzést adtak ki a kezükből,ezt a elkövetkező időkben mindenféleképpen orvosolni kell,mert a látottak alapján nem négy,hanem hét versenyzőnknek kellene a döntőbe jutásért ringbe lépni a pénteki napon.

Varga.

Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013 március 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 28-03-2013
Filed Under (férfi) by box
szerdán ringbe lépő versenyzőink
Szerdán ringbe lépő versenyzőink

Szerdán négy versenyzőnk lépett ringbe.

Serdülő 40-kg Neubauer Gábor

Gábor mindent megtett a győzelemért,az edzői utasításokat megpróbálta betartani,de rutintalansága miatt vereséget szenvedett a kaposvári Mislai Kristóftól.

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Krisztián a már rutinosabb versenyzőink közé tartozik,és ezt bizonyította a mérkőzésen is,mivel az első menetben döntő fölénnyel győzött a Varjú Box Klub versenyzője,Lévai Bence ellen.

Junior 70-kg Papi Bence

Bence korosztályának egyik legjobb ökölvívója,volt már Utánpótlás Olimpia-és Magyar Bajnok is. Ez a teljesítményén is meglátszott, mivel egy “laza” első menet után ellenfelének ( Gyula Béla Gyöngyös ) edzője feladta a mérkőzést.

Junior +80-kg Végh Kristóf

Kristóf nagyon határozottan kezdett a mérkőzésen,végig támadott és nagy csatában legyőzte miskolci ellenfelét,Kocsis Richárdot.

Csütörtökön minden állva maradt versenyzőnk ( 8-fő ) ringbe lép

Varga.

Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013 március 27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 28-03-2013
Filed Under (férfi) by box

A vecsési csapat
A vecsési csapat

A rossz idő ellenére népes mezőny gyűlt össze Salgótarjánban,65 egyesület 103 serdülő és 153 junior versenyzője mérlegelt.A szerdai napon 23 serdülő és 54 junior mérkőzést rendeztek.

Ezen a rangos megmérettetésen a Vecsés SE Ökölvívó Szakosztálya 11-fövel tervezte az indulást,de sajnos a serdülő Nádasdi László nem érte el az alsó súlyhatárt (37-kg),Szántó Péter pedig az indulás előtti napon lebetegedett.Csapatunk ezért 9 fővel indult Salgótarjánba.

Versenyzőink:

Serdülő korcsoport:

40-kg Neubauer Gábor

44,5-kg Haraszti Adrián

48-kg Mátyás Krisztián

48-kg Sörös Bence

Junior korcsoport:

48-kg Csicsó Jenő

54-kg Löczi Gergő

66-kg Benik Viktor

70-kg Papi Bence

+80-kg Végh Kristóf.

Mivel versenyzőink felkészülése jó sikerült,bizakodva várjuk a sorsolást és a versenyt!

Varga .

Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013 március 27-30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More