Posted on 27-07-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Alig egy évvel ezelőtt indítottuk el stresszoldó edzéseinket felnőtteknek, és akkora sikere van az esti edzéseknek, hogy augusztustól már heti 5 napon keresztül várjuk a mozogni vágyó felnőtteket.

Az edzéseket az alábbi elosztásban lehet látogatni:

Hétfő-Szerda-Péntek: A Kangli Lajos edző által vezetett edzések nagy népszerűségnek örvendenek tagjaink körében. Akinek megfelelő a heti 3 alkalom, változatlan feltételekkel látogathatja a foglalkozásokat. Az edzések 20 órakor kezdődnek.

Kedd-Csütörtök: Augusztustól lehetőség van a heti 2 edzéses programot is választani.  A sportágunk iránt érdeklődőket Kertész Henrik edző várja 20 órai kezdettel.

Hiperaktív hobbistáinknak lehetőséget biztosítunk a heti 5x edzésre is!

A hobbi edzéseink díja:

Hétfő-Szerda-Péntek: 5.000,-Ft/hónap

Kedd-Csütörtök: 4.000,-Ft/hónap

Hétfőtől Péntekig: 8.000,-Ft/hónap

Igény szerint edzőinknél magánedzés is igénybe vehető előre egyeztetett időpontokban.

Természetesen az edzések látogatásához semmilyen küzdősportos előképzettség nem szükséges, várunk mindenkit szeretettel. Jelentkezni edzésidőben lehet. Az edzők telefonszámai az Elérhetőségek link alatt megtalálható, vagy az info@vecsesbox.hu címen is lehet érdeklődni.

Várunk mindenkit a Vecsési Boxcentrum edzőtermében!

Stresszoldó edzések minden nap! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 22-07-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Bemutatkozik családunk legújabb tagja: Kertész Henrik edző

Július 18-tól új szakember, Kertész Henrik irányításával készülnek a vecsési öklözők.  Henrik Debrecenből költözött Vecsésre, hogy átvegye Varga Viktor után a csapat edzéseinek vezetését. Vele együtt már 5 szakképzett edző segíti a szakosztály munkáját, hiszen Balatoni Balázs (kezdőcsoport), Seres Attila (női csapat), Mikus Ferenc (fiúk) és Kangli Lajos (hobby bokszolók) továbbra is aktívan részt vesznek a munkában.

Kertész Henrik 1980-ban született, és sikeres ökölvívó pályafutás áll mögötte. Háromszor volt felnőtt magyar bajnok, a főiskolai világbajnokságon pedig bronzérmet szerzett.

Edzői végzettsége mellett testnevelőtanár diplomával is rendelkezik, ami megfelelő alap a magas szintű munkavégzéshez.

A versenyzők képzése mellett hobbi boksz edzéseket is indít kedden és csütörtökön 20 és 22 óra között, valamint egyéni edzéseket is tart igény szerint.

Henrik egyenlőre egyedül költözött hozzánk, azonban egy év múlva követi felesége és hároméves kisfia is. Reméljük hogy Henrik és családja megszereti városunkat, és az edzőtermünk egy sikeres edzői pályafutás helyszíne lesz számára.

Seres Attila
szakosztályvezető

Családunk új tagja: Kertész Henrik edző bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 13-07-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Na nem kell megijedni, nem az iskolai szünetnek, hiszen abból még másfél hónap hátra van!

Azonban az ökölvívóknál vége a lustálkodásnak, július 15.-től gőzerővel beindul a munka az edzőteremben. Két versenyzőnk, Papi Bence és Lőczi Gergő a junior válogatott tagjaként a szeptemberi junior VB-re készül, ezért fontos hogy időben munkába álljanak. A többi versenyzőnknek sincs sok ideje pihenni, hiszen augusztus 10-én Sóstó Kupa, majd szeptembertől a magyar bajnokságok várnak ránk!

Csütörtöktől az új edző, Kertész Henrik is munkába áll, így már semmi sem állhat sikereink útjába!

Hétfőn 18:00 órától várunk mindenkit!

Hajrá Vecsés!

Mindjárt vége a szünetnek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 12-07-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

3 bronzérmet szereztek a vecsési lányok!


2013. július 1-7. között Keszthelyen rendezték az Uniós Országok Női Ökölvívó Bajnokságát, ahol 23 ország 216 ökölvívója lépett ringbe. A magyar csapat szenzációs eredménnyel zárt, hiszen 6 arany, 2 ezüst és 10 bronzérmet szereztek a junior, ifi és elit korosztályban versenyző hölgyek.

A vecsési csapatot 5 lány képviselte a válogatottban és 3 junior bronzéremmel járultak hozzá a gyűjteményhez.

Az éremszerzők:

Junior 54 kg Schafer Liza

Junior 57 kg Varga Krisztina

Junior 70 kg Hegedűs Diána

Az ifi Faragó “Solya” Orsolya és az elit Szűcs “Rodman” Szabina nem tudott érmet szerezni. Solya az EB ezüstérmes, rutinos ír lány ellen szenvedett szoros vereséget, Rodman pedig vitatható meccsen maradt a bírók szerint alul török ellenfelével szemben.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Uniós EB 2013, Keszthely bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More