Posted on 11-09-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Junior VB-sajnos nélkülünk

Javában zajlik Kijevben a Junior Ökölvívó VB, ahol a magyar csapat is teljes létszámmal indult. A csapatból még 4 ökölvívónk most is játékban van, ők a 8 közé jutást próbálják meg kiharcolni.

Reménykedtünk benne, hogy vecsési tagja is lesz a magyar csapatnak, azonban a szakvezetés egyik versenyzőnket sem választotta be az utazó keretbe.

Lőczi Gergő
tavaly a serdülő OB nyertese volt, elsőéves juniorként próbált bekerülni a csapatba, amit az év közbeni súlycsoportváltása is nehezített. Reméljük jövőre már érdemben számolnak Gergővel.

Papi Bence kimaradása a csapatból igazi fájó pont, hiszen Bence az aktuális junior magyar bajnok, így neki kellett volna az elsőszámú versenyzőnek lenni. Vetélytársa az OB ezüstérmes Fehér Gyula, a Honvéd-Sashegy versenyzője volt. Meglepetésünkre azonban a szakvezetés egy harmadik ökölvívónak, a csepeli Tóth Tamásnak szavazott bizalmat, aki még újoncnak számít ebben a súlycsoportban.
Szurkoltunk a Csepel versenyzőjének, hogy jól sikerüljön a bemutatkozása, de sajnos már az első meccsen búcsúzott a küzdelmektől, miután új-zélandi ellenféllel szemben az első menetben 1 perc után TKO-val vereséget szenvedett.

Bízunk benne, hogy az idei EB-n a junior magyar bajnok versenyzőnk is lehetőséget kap a válogatottban.

Junior VB-sajnos nélkülünk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Mühldorfban jártunk

A Ceglédi VSE csapatát erősítve 2 vecsési ökölvívó utazott szeptember 7-én a németországi Mühldorf városába egy német-magyar csapattalálkozóra. Brúger László 69 kg-ban, Eger Imre pedig 81 kg-ban lépett ringbe.

Laci májusban is járt Németországban, és akkor is győzött, ahogyan most is. Két nemzetközi győzelemmel a tarsolyában optimistán várjuk az év végi magyar bajnokságot, ahol tavaly elég peches volt, hiszen már az első körben Bacskai Balázzsal került szembe.

Imre egy hónappal ezelőtt kezdett edzeni több év kihagyás után. A bemutatkozó mérkőzése jól sikerült, hiszen szoros 3 menetben maradt alul a német versenyzővel szemben. A munkához való maximalista hozzáállásának az idei OB-n is meglehet már az eredménye.

Németországban bokszolt Brúger László és Eger Imre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More