Lőczi Gergő Badari Tibor szakmai igazgatóval

Lőczi Gergő a vasárnapi döntőben az izraeli Davidov Dolev ellen lépett ringbe, és egyhangú (30-27) pontozással diadalmaskodott. Ezzel Gergő veretlenül zárta az Usti nad Labem-i tornát, ami a novemberi oroszországi EB főpróbája volt. Lőczi Gergő mellett Erdélyi Roland is aranyéremmel zárta a cseh tornát.

Gratulálunk aversenyzőknek!

Hajrá Vecsés!

Lőczi Gergő aranyérmet nyert Usti nad Labem-ben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Lőczi Gergő újabb győzelme!


Nem sok ideje volt pihenni újdonsült magyar bajnokunknak, hiszen a vasárnapi győzelme után csütörtökön már Usti nad Labembe utazott egy nemzetközi tornára. Szerencsére sikerült jó formáját megőrizni, és a cseh tornán is győzelemmel mutatkozott be, miután egyhangú pontozással nyert a hazai Patrik Balaz (Csehország) ellen. Gergő vasárnap a döntőben az izraeli  Davidov Dolev ellen lép ringbe.

Szurkoljunk együtt Gergőnek!

Hajrá Vecsés!

Lőczi Gergő győzelemmel kezdett az Usti nad Labem-i tornán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 23-10-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

A vecsési ökölvívók is ringbe léptek a Lurdy Házban megrendezett WBC profi bokszgálán!

A vecsési csapat

A Lurdy Ház 15. születésnapi programjában szerepelt a Lurdy profi bokszgála, aminek a két főmérkőzésén Nemesapáti Norbertnek és Chamie Ginának is a derekára csatolták a WBC világbajnoki övet. A profi mérkőzésekről bővebb beszámolót a www.monokli.com oldalon lehet olvasni.

A felvezető mérkőzéseken a vecsési ökölvívóké volt a főszerep, hiszen 5 versenyzőnk is ringbe lépett. 3 versenyző a központi, 2 pedig a faddi kihelyezett szakosztályunk versenyzői voltak. A párosítás:

Serdülő 40 kg: Nádasdi László Vecsés-Neubauer Gábor Vecsés SE-Fadd 0:3

Serdülő 54 kg: Mátyás Krisztián Vecsés SE-Fadd-Gábrisi Krisztián Halásztelek 3:0

Női elit 54 kg: Váry Lili Vecsés-Szűcs Szabina Vecsés bemutató

A versenyzőink látványos ökölvívást mutattak be, ami a közönség tetszését is elnyerte. a rendezők is elégedettek voltak a teljesítményünkkel, így további profi gálákra is kaptunk meghívást a 2014-es évre. Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni Csipkés Barnabásnak, a Halásztelek edzőjének, és Gábrisi Krisztián versenyzőnek, akik szinte az utolsó pillanatban-beugróként vállalták a mérkőzést.

WBC világbajnoki bokszgálán szerepeltünk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 20-10-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Lőczi Gergő és Papi Bence is magyar bajnok lett!

Fantasztikus eredménnyel zárult a Vecsés SE számára a 2013. Junior Ökölvívó Magyar Bajnokság. Az 54 kg-os mezőnyben Lőczi Gergő, a 70 kg-os súlycsoportban pedig Papi Bence állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ennek a teljesítménynek köszönhetően az idei évben sem maradunk magyar bajnok nélkül. Ráadásul Lőczi és Papi egyaránt zsinórban másodszor lett bajnok.

Lőczi Gergő a dobogó tetején

Gergő a döntőben az egri Balogh Elemérrel találkozott, és parázs csatában 2:1-es pontozással sikerült nyernie a szintén jó képességű Balogh ellen.

Papi Bence másodszor is junior bajnok lett.

Papi Bence az elődöntőben a VB résztvevő Tóth Tamást győzte le az első menetben TKO-val, majd a döntőben a kaposvári Orsós Dániel várt rá, aki szintén a verseny egyik kiemeltje volt. Bence erős ütései lassan felőrölték a harcos Orsóst, aki az utolsó menetben többször is fogásba menekült. A végeredmény itt is 2:1 a vecsési fiú javára, megérdemelten.

A Vecsés SE csapata

A csapat eredményességét jelzi, hogy 2 vesztett mérkőzés mellett 9 győztes meccset vívtak ökölvívóink. Ennek köszönhetően a kis létszámú csapatunk a csapatbajnokság 3. helyét is megszerezte. A vecsési csapat: Kertész Henrik edző, 54 kg Lőczi Gergő, 66 kg Benik Viktor, 70 kg Papi Bence, 80+kg Végh Kristóf.

Gratulálunk a versenyzőknek! Hajrá Vecsés!

2 aranyérem a Junior Magyar Bajnokságról! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 19-10-2013
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Két érem már biztos, de a cél az arany!

A második versenynapon 3 vecsési ökölvívó lépett ringbe, a küzdelmek már az érmekért folytak.  Az eredmények:

54 kg Lőczi Gergő-Telegdi Dávid Harangi SE 3:0

66 kg Benik Viktor-Nagy Patrik Ring SC Kaposvár 0:3

70 kg Papi Bence-Mándoki Károly SZK TKO 1. menet

A mai napon a döntőbe jutásért folyik a harc, szurkoljunk Bencének és Gergőnek!

Hajrá Vecsés!

Junior OB, Kaposvár 2. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More