Posted on 14-04-2014
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Papi Bence 75 kg-ban képviseli hazánkat!

A mai napon megkezdődik a 2014-es Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokság Szófiában. A Vecsés SE színeiben a 75 kg-os Papi Bence képviseli hazánkat a versenyen. Bence súlyában 41 induló van. Versenyzőnk a 32 közé jutásért bokszol április 16-án. Ellenfele a kenyai Juma Member lesz. Szurkoljunk együtt Bencének és az egész magyar csapatnak!

Ifjúsági VB, Szófia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 14-04-2014
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 04-04-2014
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Megújult a Tűzharcosok központi bázisa!

2014. március 23.-án átadásra került a PM Központi Régió vecsési központja. A Pofon Partival egybekötött megnyitón Dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke adta át az ifjú tűzharcosoknak a központot, akik 24 mérkőzéssel rögtön birtokba is vették azt. Az ünnepélyes megnyitón részt vett még Dr. Kovács László szövetségi kapitány, Füzesy Zoltán ifjúsági válogatott vezetőedző, Varga István a Vecsés SE elnöke, Farkas Sándor alapító, Kovács András szakosztály elnök, Vona József mesteredző, valamint Kortye Vilmos, a regionális TV tulajdonosa is.

A Pest Megyei Régió 100 éves vecsési központja sokadik megújulásán van túl. A MÖSZ támogatásával az ökölvívás igazi fellegvára nyílt meg a régió 16 egyesülete számára. A 200 m2-es létesítményben a versenyméretű ring mellett 13 új bokszzsák, 2 fedeles labda, 3 ütőfal, valamint számos új edzőfelszerelés várja sportágunk megszállottait.

A felújítás legfontosabb eleme a fűtés korszerűsítése volt. A régi konvektoros készülékek helyét egy heti programozású kondenzációs kazán, illetve minden helyiségben új radiátorok vették át. A küzdőtér szellőzése is megoldódott 2 nagyteljesítményű ventillátor beépítésével, valamint a penészes fal is a múlté, köszönhetően a teljes körű tisztasági festésnek.

Az ökölvívás kiemelt sportággá nyilvánítása, illetve a régiók felállítása már az eltelt pár hónapban is pozitív változásokat indított el sportágunkban. A PM Régió területén 40 regisztrált versenyzővel nőtt a létszám 2013. október óta.

A régiók közötti versenyeken a PM Központi Régió „Tűzharcosok” néven fog részt venni. A tűzharcosok létező személyek voltak, az első világháborúban a fronton az első sorban harcoló katonákat hívták így. Tűzharcos csak a legbátrabb katona lehetett! A névválasztás tisztelgés elődeink bátorsága előtt!

Az új régiós központ folyamatosan biztosítja a régió klubjainak a közös edzési és versenylehetőséget, illetve szakmai és anyagi segítséget biztosít a régió településein megrendezésre kerülő Pofon Partiknak. A klubok munkáját Kertész Henrik régiós koordinátor segíti.

A PM Régió eseményeiről, eredményeiről folyamatos tájékoztatást adunk a www.kozpontiboksz.hu oldalon, valamint a Facebook közösségi portálon is.

Régiós központ megnyitó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More