Posted on 28-09-2014
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

47 klub 142 versenyzőjének részvételével rendezték meg Egerben a 2014. évi Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokságot. A 4 napos versenyen a vecsési csapat 3 versenyzővel vett részt, és mindhárom versenyzőnk bejutott a döntőbe. Az előzményekről már írtunk oldalunkon, most nézzük a döntő mérkőzéseit.

40 kg Nádasdi László Vecsés-Lakatos Márk Eger SI 0:3
Szoros mérkőzést vívott a két döntős, így a végén izgatottan vártuk a bírók döntését. Az eredmény a hazai versenyzőnek kedvezett. A mérkőzés után gratulált Lacinak a junior válogatott edzője, Farkas József is, ami megerősített minket abban, hogy kis ökölvívónk teljesítménye figyelemre méltó volt. Laci így a tavalyi bronzérem után most egy ezüstéremmel zárta az OB-t.

44,5 kg Bücs Károly Vecsés-Drobilich Dusán Ring Kaposvár TKO-I 3.menet
Pár hete találkozott már a két fiú, akkor megsérült Karcsi orra, ezért kétséges volt az indulása az OB-n. Karcsi két fantasztikus győzelemmel jutott a döntőbe, itt azonban az orra nem bírta, és a harmadik menetben vérzés miatt a ringorvos leléptette versenyzőnket. Az ezüstéremmel eddigi legjobb eredményét érte el a faddi tagozatunk versenyzője.

48 kg Iván János Vecsés-Barbosu Tiberius MTK TKO 1.menet
Barbosu mindent megnyert eddig, amit meglehetett, utoljára az EB-ről jött haza aranyéremmel. Jani becsülettel megpróbálta felvenni a harcot a rutinos ellenfelével, azonban a tudása most még kevés volt hozzá, így egy komoly ütésváltás után feladtuk a mérkőzést. Jani első magyar bajnokságán rögtön ezüstérmet szerzett, ami felülmúlta elvárásainkat.

A három serdülő srác ezüstérmével megkezdtük a magyar bajnoki érmek idei begyűjtését. Legközelebb a junior fiúknak lesz esélyük növelni az érmeink számát. A 2013-as évben 14 magyar bajnoki érmet, köztük 4 magyar bajnoki aranyérmet nyertünk Vecsésnek, a cél most sem lehet kevesebb.

Hajrá Vecsés!

3 ezüstérem a Serdülő Ökölvívó OB-ról! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Az elődöntők

A 2014-es Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokság 3. napján a döntőbe jutásért léptek ringbe a vecsési fiúk, és óriási sikerként mindhárman beverekedték magukat az idei OB döntőjébe. Nádasdi László, Bücs Károly és Iván János holnap délelőtt lép ringbe, hogy megküzdjön a magyar bajnoki címért.

A mai eredmények:

40 kg Nádasdi László Vecsés-Lakatos Patrik DVSC 3:0

44,5 kg Bücs Károly Vecsés-Pintér Márió Csepel Boksz 3:0

48 kg Iván János Vecsés-Fekete Vendel Kiskunfélegyháza 2:1

Szurkoljunk együtt holnap a három kis vecsési harcosnak!

Hajrá Vecsés!

Serdülő Ökölvívó OB. Három döntősünk van! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Az Egerben megrendezésre kerülő 2014. évi Serdülő Ökölvívó OB 2. napján 40 kg-ban Nádasdi László lépett ringbe, és egyhangú győzelmet aratott a KSI versenyzője Sivk Szilárd ellen, így ő is biztos érmes az idei magyar bajnokságon. Iván János és Bücs Károly érmének köszönhetően mindhárom vecsési ökölvívó éremmel tér haza. A holnapi napon a döntőbe jutásért lépnek ringbe harcosaink.

Hajrá Vecsés!

Serdülő Ökölvívó OB 2. nap Nádasdi Laci is nyert! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Győzelemmel kezdett a vecsési csapat az idei Serdülő Ökölvívó OB-n, így már 2 biztos érmünk van. A tegnapi napon Bücs Károly 3:0 arányban győzte le ellenfelét, így ő is a 4 között folytatja a küzdelmet, mint Iván János.

A mai napon Nádasdi Laci lép ringbe, győzelem esetén mindhárom versenyzőnk éremmel tér haza.

40 kg Nádasdi László-Sivk Szilárd KSI

Hajrá Vecsés!

Serdülő Ökölvívó OB. 1.nap. Bücs Károly biztosan vette az első akadályt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 25-09-2014
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Elkezdődtek végre a magyar bajnokságok. A sort a serdülő fiúk kezdik, akik az idei évben Egerbe utaztak, hogy eldöntsék, kik a súlycsoportok legjobbjai. 47 egyesület 142 versenyzője mért be az első napon, ezt követően került sor a sorsolásra. A Kertész Henrik vezette vecsési csapat 3 versenyzőből áll. A fiúk sorsolása az alábbiak szerint alakult:

40 kg Nádasdi László (11 induló)
Laci holnap bokszol a KSI-s Sivk Szilárddal, a tét a 4 közé jutás lesz.

44,5 kg Bücs Károly (7 induló)
A Török István edző vezetésével készülő Karcsi a mai napon lép ringbe, szintén KSI-s ellenfél, Kamarás Iván ellen. Győzelme esetén már biztos érmes lehet versenyzőnk.

48 kg Iván János (7 induló)
Jani szerencsés volt a sorsoláson, hiszen ő az egyedüli biztos érmes a csoportban. A döntőbe jutásért a Fekete Vendel Kiskunfélegyháza-Gyömbér Gergő Szeged BC mérkőzés győztesével kell majd bokszolnia.

Hajrá Vecsés!

Serdülő Fiú OB 2014. A sorsolás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More