Vecsés ismét a TOP10-ben


A 2014.-es  évben a nyolcadik helyen végzett az országos ranglistán a Vecsés SE Ökölvívó Szakosztálya, így már harmadik éve szerepelünk az élmezőnyben. A ranglistára a több mint 160 ökölvívó egyesületből 69 került fel. A ranglistára kerülés feltétele legalább egy magyar bajnoki pont megszerzése. A vecsési ökölvívók 13 magyar bajnoki érmet gyűjtöttek, ami 28 pontot ért.

A ranglista vezetők:

  1. DVSC 89 pont
  2. KSI 82 pont
  3. Vasas-Süllős 74,5 pont
  4. Egri SI 54 pont
  5. FÖS-Baja 45,5 pont
  6. Ring SK-Kaposvár 37 pont
  7. Pécsi VSK 30 pont
  8. 8. Vecsés SE 28 pont
  9. Kecskemét, Kőbánya SE, Tatabánya SC 24,5 pont

A legnagyobb teljesítmény évekig a csúcson maradni, ami 4 klubnak sikerült az elmúlt 3 évben: DVSC, KSI, Vecsés, Eger.

Az elért eredményért köszönettel tartozunk minden versenyzőnknek, edzőinknek, támogatóinknak! A csapatunk célkitűzése továbbra is a TOP10-ben maradás.

Hajrá Vecsés!

Vecsés ismét a TOP10-ben az országos ranglistán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Uhrin Csenge bronzérmet szerzett a szerbiai tornán!

4. Nations Cup, Szabadka, Szerbia 2015. január 11-16.

18 ország 172 ökölvívójával rendezték meg az idei év első fontos női versenyét a vajdasági Szabadka város sportcsarnokában. A legnagyobb csapattal a kazah válogatott érkezett, ők 57 versenyzőt mérlegeltek be az első napon, de az oroszok és az indiaiak is népes csapattal vettek részt a viadalon. Az indulók között kínai és dominikai versenyzők is voltak. A magyar válogatott idén az utánpótláskorú versenyzőkkel vett részt a tornán. A csapatot 6 junior és 6 ifjúsági versenyző alkotta.

A vecsési csapatot az elsőéves junior Uhrin Csenge képviselte. Csenge első alkalommal volt a magyar válogatott tagja, így a tatai olimpiai központban is először járt, ahol 1 hetes felkészítésen vett részt a verseny előtt. A versenyen Csenge az elődöntőben a szintén magyar Kondákor Emíliával csapott össze, a mérkőzést szoros pontozás után a rutinosabb kanizsai lány nyerte. Csenge így megszerezte első nemzetközi érmét, valamint a vecsési csapat első nemzetközi eredményét 2015-ben.

A tábor és a nemzetközi versenyen való részvétel lehetősége nagy lendületet adott fiatal ökölvívónknak, aki azóta még tudatosabban készül a következő megmérettetésekre.

Hajrá Vecsés!

Uhrin Csenge szerezte a 2015-ös év első nemzetközi érmét! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More