Posted on 31-03-2017
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

Márciusi beszámoló

Újabb aranyérmekkel gazdagodtunk!

Busó Kupa, Mohács
2017. március 4-5.

6 versenyzővel vettünk részt a mohácsi nemzetközi tornán. Váry Tamás aranyéremmel zárta a versenyt, miután az elődöntőben a 2. menetben, a döntőben pedig az 1. menetben TKO-val győzött. Gáspár József, Németh Gergő és Pap András ezüstérmes, Csikós Adrián és Cservák Zoltán pedig bronzérmes lett.

Vecsési Sportbál
2017. március 4.

A hagyományokhoz híven az idei sportbálon is díjazták Vecsés Város legjobb sportolóit. Ökölvívás kategóriában a 2016-os éve legjobb sportolói: Juhász Adrienn ifjúsági EB ezüstérmes, és Lőczi Roland serdülő magyar bajnok, EB résztvevő.

Pest Megyei Régió-Bracken Boxing Club (Írország) csapattalálkozó
Sülysáp, 2017. március 11.

A Tóth Ákos emlékverseny keretein belül került megrendezésre a magyar-ír csapattalálkozó. Az írek kemény legények, ezt tapasztaltuk tavaly februárban, amikor náluk vendégeskedtünk, összetettben most is ők vitték el a pálmát. Lőczi Roland a kevés magyar győzelem egyikével dicsekedhetett.

Szalacska Nemzetközi Kupa
Nagyberki, 2017. március 17-18.

Váry Tamás Nagyberkiben is remekelt! 4 arany, 2 ezüst és 3 bronzérem lett a vecsési csapat eredménye! Váry Tomi a legjobb serdülő különdíjat is megkapta.
Aranyérmesek: Váry Tamás, Horváth Tamás, Németh Gergő, Balogh János
Ezüstérmesek: Cservák Zoltán, Gáspár József
Bronzérmesek: Lőczi Roland, Pap András, Csikós Adrián

Queen of the ring
Kőszeg, 2017 március 25-26.

3 aranyérem és 1 ezüstérem a női nemzetközi tornáról.

Elit korosztályban Szűcs Szabina német és magyar ellenfél legyőzésével lett bajnok. A juniorok között Kiss Bettina magyar, majd lengyel ellenfelet győzött le, szintén aranyérmes lett. Hőlaki Emese lengyel ellenféllel szemben diadalmaskodott, szintén aranyérmes lett. Tarnóczy Tamara először a lengyel válogatott versenyzőt győzte le, majd a döntőben megosztott pontozással maradt alul a helyi magyar versenyzővel szemben. Tamara így ezüstéremmel zárta a tornát.

A teremben is zajlott az élet!

Közös edzőmérkőzéseket szerveztünk a Pest megyei csapatoknak, ahol több mint 50 versenyző jelent meg. Vendégül láttuk a Madárfészek Akadémiát és KSI-t, valamint vendégségben voltunk az albertirsai fiókcsapatunknál.

Nemzetközi tornagyőzelmek márciusban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   
Posted on 01-03-2017
Filed Under (Nincs kategorizálva) by box

6 verseny, köztük svéd és angol szereplés is!

Februári beszámoló

A 2017-es év második hónapja is aktívan telt az ökölvívók számára.  Nézzük sorrendben a programokat

Golden Girl Boxing Tournament, Svédország, Boras 2017. február 2-6.

3 versenyzővel vettünk részt a világ egyik legnagyobb női versenyén, ahol több mint 250 ökölvívó lépett ringbe. A rangos viadalon Szűcs Szabina (felnőtt) bronzérmet szerzett, két junior versenyzőnk, Tarnóczy Tamara és Kiss Bettina pedig az 5. helyen végzett.

Pofonparty, Dunaújváros, 2017. február 4.

Lőczi Roland TKO-val nyerte a mérkőzést a második menetben, Német Gergő pontozással győzött, Malya Krisztián pedig meccs nélkül, mert ellenfele nem állt ki. Schmigulecz Kevin 3 menetes bemutató mérkőzést vívott. Ugyanezen a versenyen 7 új versenyzőnk tette le sikeresen a technikai minimum vizsgát, ami a ringbelépés alapja.

Profi Bokszgála, Kistarcsa, 2017. február 11.

A Feja Box Promotions által szervezett profi ökölvívó gálán a főmérkőzések előtt három fiatal tanítványunk is ringbe léphetett a szép számú közönség előtt. Szécsényi Marcell (10 éves), Gáspár József (13 éves) és Csikós Adrián (16 éves) egyformán harcos mérkőzést vívtak, amit a közönség nagy tapssal jutalmazott. A gálán profi magyar bajnoki övet szerzett Szilvai László, junior K-1 magyar bajnok lett Dóka Liza, Méhész Dániel pedig a WBC youth silver övét védte meg.

Énekes István Ifjúsági Emlékverseny, Budapest 2017. február 15-18.

Az ifjúsági (17-18 éves) versenyen 3 ökölvívónk lépett ringbe. Mátyás Krisztián és Gábrisch Krisztián bronzérmet szerzett, míg a még kezdő Csikós Adrián nem jutott túl a selejtezőkön

Anglia-Magyarország találkozó, Anglia, Bolton 2017. február 17-19.

Két ökölvívónk lépett ringbe Boltonban. Malya Krisztián és Pap András is nagy közönségcsatát vívott, habár a győzelem most elmaradt. Pap András nem mással, mint a profi világbajnok Ricky Hatton fiával küzdött meg a találkozón.

U22 EB válogató, Budapest, 2017. február 22-24.

Az U22-es korosztálynak kiírt versenyen a még ifi Mátyás Krisztián is elindult, de sajnos az első napon vereséget szenvedett. Hőlaki Emese junior 57 kg-ban mérkőzött a nyíregyházi Vastag Sárával, és nagy csatában győzött, így egy lépéssel közelebb került a májusi junior EB-hez.

Hajrá Vecsés!

A februári beszámolónk. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More