Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013 március 28.

Csütörtökön az éremért 8 versenyzőnk lépett ringbe,sajnos a szerencse nem kedvezett nekünk,mivel két versenyzőnk is 3-2 arányú vereséget szenvedett.

Serdülő 44,5-kg Haraszti Adrián

Adrián végig támadta a mérkőzést,nagyon akart győzni,de talán a nagy akarás miatt nem figyelt a védekezésre és sok tiszta ütést kapott ellenfelétől,a kaposvári  Máté Gábortól,így sajnos 3-2 arányú bírói döntéssel a kaposvári versenyző nyert ezen a szoros mérkőzésen.

Serdülő 48-kg Sörös Bence

Bencének tudása alapján nyerni kellett volna ezt a mérkőzést a soproni Kuzbelt Marcell ellen,de sajnos Bence nem tett meg mindent a győzelemért,így egyhangú pontozással kikapott.

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Krisztián nem rabolta a nézők idejét,mert egy testre mért jobb felütést követően ellenfelére számolt a vezetőbíró,majd miután továbbengedte a mérkőzést,egy újabb testre mért felütés után ellenfele nem tudta folytatni a küzdelmet,így Krisztián az első menetben kiütéses győzelmet aratott Horváth Krisztián oroszlányi versenyző felett.

Junior 48-kg Csicsó Jenő

Jenő nagyon magabiztos,taktikus ökölvívással,egyhangú pontozással győzött a szombathelyi Rudolf Dávid ellen.

Junior 54-kg Lőczi Gergő

Gergő minden taktikai utasítást megfogadott és végrehajtott,nagyon felszabadultan boxolt és magabiztos győzelmet aratott Lázár Ábrahám kecskeméti versenyző felett.

Junior 66-kg Benik Viktor

Viktor tavaly télen  kezdte újra az edzéseket egy év kihagyás után, sajnos ez teljesítményén is meglátszott,mert nem bírt a kaposvári Orsós Dániellel,akitől egyhangú pontozással vereséget szenvedett.

Junior 70-kg Papi Bence

Bence ellenfele tavaly serdülő korcsoportban Magyar Bajnokságot nyert és a juniorok között is válogatott kerettag.Ez nem zökkentette ki versenyzőnket és nagyon határozottan,keményen kezdte a mérkőzést.Ennek eredményeként a vezetőbírónak már az első menetben számolnia kellett az ellenfelére és a számolás a harmadik menetben megismétlődött,így a mérkőzést végig irányítva,magabiztos győzelmet aratott a nagyrédei Tóth Márk ellen.

Junior +80-kg Végh Kristóf

Kristóf nagyot csatázott a KSI-s ellenfelével.A  második menet végén úgy éreztük,meg tudja  nyerni a mérkőzést,de sajnos Kristóf a harmadik menet közepén elfáradt és ellenfele,Pap Martin ezt kihasználva átvette az irányítást,így Kristóf 3-2 arányú vereséget szenvedett.

A pénteki elődöntőben négy versenyzőnk jutott be!

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Junior 48-kg Csicsó Jenő

Junior 54-kg Lőczi Gergő

Junior 70-kg Papi Bence

Papi Bence,Lőczi Gergő,Mátyás Krisztián,Csicsó Jenő.

Papi Bence,Lőczi Gergő,Mátyás Krisztián,Csicsó Jenő

Sörös Bence,Mátyás Krisztián és Végh Kristóf megnyert mérkőzést adtak ki a kezükből,ezt a elkövetkező időkben mindenféleképpen orvosolni kell,mert a látottak alapján nem négy,hanem hét versenyzőnknek kellene a döntőbe jutásért ringbe lépni a pénteki napon.

Varga.

Kategória: férfi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.