Ifjúsági OB 2013

Szabó “Haribo” Dani bronzérmes!

Ifjúsági Ökölvívó OB 2013. november 7-10

Egy bronzérem a vecsési ifik eredménye!

Hódmezővásárhelyen rendezték meg az idei ifi OB-t, ahol 41 egyesület 104 ökölvívója jelent meg az Ormos Ede utcai sportcsarnokban. A rendezés és a vendéglátás-akárcsak két éve a Női OB-n- ezúttal is kifogástalan volt köszönhetően a Szalkai családnak. Szalkai László immáron 50 éve meghatározó alakja a helyi és a magyar ökölvívásnak, a családi hagyományt pedig lánya Szalkai Edina viszi tovább.

Vecsést 2 versenyző képviselte: Váry Attila 60 kg, Szabó Dániel 91+kg

Az eredmények:

Szabó Dániel:

Dani mindösszesen 4 mérkőzéssel rendelkezik, így kezdőnek számított a mezőnyben. A 4 közé jutásért Oláh Gyula (Maccabi) ellen húzott kesztyűt, akit szoros mérkőzésen tudott legyőzni. Az elődöntőben a válogatott Komor László (DVSC) várt rá. Dani jobban bokszolt, mint előző nap, de látszott a két versenyző közötti különbség. Danit a második  menetben sérülés miatt léptette le a bíró. Dani ezzel a teljesítményével megszerezte élete első OB érmét egy bronzérem formájában.

Váry Attila:

Attila már az első napon ringbe lépett a kaposvári Kovács Roland ellen. Versenyzőnk jól kezdett, azonban az edzéshiány hamar kijött így a harmadik menet végén egyhangú kaposvári győzelmet láthatott a közönség.

Attila iskolai elfoglaltságai miatt nagyon kevés edzésen tudott részt venni, ez meglátszott a teljesítményén. Reméljük, hogy jövőre-másodéves ifiként-több időt tud az edzőteremben tölteni, hiszen 9 éves bokszolói múltja és eddigi eredményei alapján ennél sokkal jobb eredmény várható tőle.

Ezzel túl vagyunk az idei harmadik OB-n, és eddig mindegyik bajnokságról éremmel tért haza a vecsési csapat. A serdülők 2 bronzérmet, a juniorok 2 aranyérmet, az ifik pedig 1 bronzérmet szereztek városunknak.

A következő verseny a női OB lesz, ahol Vecsés csapata 9 versenyzővel indul.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.