Megújul a Vecsési Bokszcentrum!

Nagy fába vágtuk a fejszénket rögtön az év elején, hiszen az év első munkanapján már kivitelezők lepték el a bokszcentrumot. Az ok egyszerű, szükségessé vált a fűtés felújítás, a szellőzés megoldása, valamint egy tisztasági festés is ráfért már a teremre. A gazdaságtalan és már egyáltalán nem üzembiztos régi konvektorokat egy modern kondenzációs kazán víztárolóval, és radiátoros központi fűtés váltotta fel.

A szellőzést két nagy teljesítményű ventilátorral oldottuk meg, ami remélhetőleg megszünteti a pára okozta penészesedést. A téli felújítás utolsó fázisa a festés volt, ami a mai napra készült el. Tavasszal folytatjuk a felújítást a tető egy részének cseréjével, elektromos korszerűsítéssel, valamint az udvar szilárd burkolattal történő ellátásával.

Lassan visszatérhetnek tehát a sportolók az épületbe, már csak egy nagy takarítás van hátra. Ehhez kérünk minden tagunkat, aki magáénak érzi a termet, hogy hétfőn 17 órától jöjjön és segítsen kitakarítani és újra berendezni az épületet. Ha elegendően összejövünk, akkor kedden már a megszokott mederben folyhat a munka.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.