Régiós központ megnyitó

Megújult a Tűzharcosok központi bázisa!

2014. március 23.-án átadásra került a PM Központi Régió vecsési központja. A Pofon Partival egybekötött megnyitón Dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke adta át az ifjú tűzharcosoknak a központot, akik 24 mérkőzéssel rögtön birtokba is vették azt. Az ünnepélyes megnyitón részt vett még Dr. Kovács László szövetségi kapitány, Füzesy Zoltán ifjúsági válogatott vezetőedző, Varga István a Vecsés SE elnöke, Farkas Sándor alapító, Kovács András szakosztály elnök, Vona József mesteredző, valamint Kortye Vilmos, a regionális TV tulajdonosa is.

A Pest Megyei Régió 100 éves vecsési központja sokadik megújulásán van túl. A MÖSZ támogatásával az ökölvívás igazi fellegvára nyílt meg a régió 16 egyesülete számára. A 200 m2-es létesítményben a versenyméretű ring mellett 13 új bokszzsák, 2 fedeles labda, 3 ütőfal, valamint számos új edzőfelszerelés várja sportágunk megszállottait.

A felújítás legfontosabb eleme a fűtés korszerűsítése volt. A régi konvektoros készülékek helyét egy heti programozású kondenzációs kazán, illetve minden helyiségben új radiátorok vették át. A küzdőtér szellőzése is megoldódott 2 nagyteljesítményű ventillátor beépítésével, valamint a penészes fal is a múlté, köszönhetően a teljes körű tisztasági festésnek.

Az ökölvívás kiemelt sportággá nyilvánítása, illetve a régiók felállítása már az eltelt pár hónapban is pozitív változásokat indított el sportágunkban. A PM Régió területén 40 regisztrált versenyzővel nőtt a létszám 2013. október óta.

A régiók közötti versenyeken a PM Központi Régió „Tűzharcosok” néven fog részt venni. A tűzharcosok létező személyek voltak, az első világháborúban a fronton az első sorban harcoló katonákat hívták így. Tűzharcos csak a legbátrabb katona lehetett! A névválasztás tisztelgés elődeink bátorsága előtt!

Az új régiós központ folyamatosan biztosítja a régió klubjainak a közös edzési és versenylehetőséget, illetve szakmai és anyagi segítséget biztosít a régió településein megrendezésre kerülő Pofon Partiknak. A klubok munkáját Kertész Henrik régiós koordinátor segíti.

A PM Régió eseményeiről, eredményeiről folyamatos tájékoztatást adunk a www.kozpontiboksz.hu oldalon, valamint a Facebook közösségi portálon is.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.