Női OB 2010. Döntők

2 arany és egy bronzérem!

2 versenyzőnk lépett ringbe a negyedik napon azzal a céllal, hogy megszerezzék a magyar bajnoki címet, és szerencsére ez mindkét junior lányunknak sikerült.

Rögtön az első mérkőzésen junior 50 kg-ban Fadgyas Vivien a kőszegi Ötvös Fanni ellen húzott kesztyűt. Csakúgy mint az elődöntőben, ez a lány is magasabb volt Vivinél, így a taktikánk is hasonló volt. Vivien belharcot kezdeményezett, ahol rendre megsorozta ellenfelét. Ötvös a második menetig bírta a vecsési lány rohamait. Vivien a második menet vége előtt döntő fölénnyel nyerte meg a mérkőzést, és szerezte meg első magyar bajnoki címét.

A junior döntők végén került sor junior 48 kg-ban a Váry Lili- Wurst Nikoletta mérkőzésre. Lili nagyon rosszul kezdett, dekoncentrált volt, így az első menetben eredményesebb, pontosabb volt a kőszegi lány. A második menettől Lili átvette a kezdeményezést és lassan felülkerekedett riválisán, így 2009 után másodszor is felállhatott a magyar bajnoki dobogó legfelső fokára. A két aranyérem a csapatverseny második helyezését is jelentette a Vecsés SE-nek.

A felnőttek között 54 kg Vennes Dzsenifer bronzérmes, 64 kg-ban Horváth Ramóna ötödik lett.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.