3 ezüstérem a Serdülő Ökölvívó OB-ról!

47 klub 142 versenyzőjének részvételével rendezték meg Egerben a 2014. évi Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokságot. A 4 napos versenyen a vecsési csapat 3 versenyzővel vett részt, és mindhárom versenyzőnk bejutott a döntőbe. Az előzményekről már írtunk oldalunkon, most nézzük a döntő mérkőzéseit.

40 kg Nádasdi László Vecsés-Lakatos Márk Eger SI 0:3
Szoros mérkőzést vívott a két döntős, így a végén izgatottan vártuk a bírók döntését. Az eredmény a hazai versenyzőnek kedvezett. A mérkőzés után gratulált Lacinak a junior válogatott edzője, Farkas József is, ami megerősített minket abban, hogy kis ökölvívónk teljesítménye figyelemre méltó volt. Laci így a tavalyi bronzérem után most egy ezüstéremmel zárta az OB-t.

44,5 kg Bücs Károly Vecsés-Drobilich Dusán Ring Kaposvár TKO-I 3.menet
Pár hete találkozott már a két fiú, akkor megsérült Karcsi orra, ezért kétséges volt az indulása az OB-n. Karcsi két fantasztikus győzelemmel jutott a döntőbe, itt azonban az orra nem bírta, és a harmadik menetben vérzés miatt a ringorvos leléptette versenyzőnket. Az ezüstéremmel eddigi legjobb eredményét érte el a faddi tagozatunk versenyzője.

48 kg Iván János Vecsés-Barbosu Tiberius MTK TKO 1.menet
Barbosu mindent megnyert eddig, amit meglehetett, utoljára az EB-ről jött haza aranyéremmel. Jani becsülettel megpróbálta felvenni a harcot a rutinos ellenfelével, azonban a tudása most még kevés volt hozzá, így egy komoly ütésváltás után feladtuk a mérkőzést. Jani első magyar bajnokságán rögtön ezüstérmet szerzett, ami felülmúlta elvárásainkat.

A három serdülő srác ezüstérmével megkezdtük a magyar bajnoki érmek idei begyűjtését. Legközelebb a junior fiúknak lesz esélyük növelni az érmeink számát. A 2013-as évben 14 magyar bajnoki érmet, köztük 4 magyar bajnoki aranyérmet nyertünk Vecsésnek, a cél most sem lehet kevesebb.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.