Mozgalmas áprilisi hétvége

Sikerek itthon és Németországban is!

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl.

Három helyszínen is ringbe léptek a vecsési ökölvívók a hétvégén.

Mátyás Krisztián a junior válogatott tagjaként edzőtáborozott Németországban, ahol a hétvégén a két ország közötti csapattalálkozón győzelmet aratott német riválisával szemben. Krisztián egyre jobb formát mutat, ez látszott az április elején megrendezett Utánpótlás Olimpián is, ahol aranyérmet szerzett.

Április 11-én Érden került megrendezésre a soron következő régiós verseny, itt 7 versenyzőnk lépett a kötelek közé.

Schmigulecz Kevin, Petykó Balázs, Váry Tamás és Lőczi Roland bemutató mérkőzésen szerepelt, és mind a 4 versenyző teljesítménye sikerként könyvlehető el. 3 bokszolónk hivatalos mérkőzést vívott.

Tarnóczy Tamara serdülő korcsoportban bokszolta élete első mérkőzését a váci Péter Viktória ellen, amit meg is nyert a második menetben TKO-val. Tóth Bendegúznak és Kalocsa Gergőnek ezúttal nem sikerült győztesen elhagyni a ringet.

Április 12-én a Büki Bokszgála keretein belül találkozott egymással a Pest megyei régió és a Nyugat-Dunántúli régió. Ezen a gálán Lőczi Roland és Iván János bokszolhatott, de sajnos győzni egyik srácnak sem sikerült.

Legközelebb Szűcs Szabina Párizsban lép ringbe a magyar válogatott tagjaként, míg a vecsési csapat a hónap végén a Budapest Bajnokságon folytathatja az érmek gyűjtését.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.