Debrecenben harcoltak lányaink!

Debreceni Pofonosztás


2016. február 21.-én rendezték Debrecenben az év első országos női ökölvívó versenyét. Habár kevesebb versenyző jött el a vártnál, 17 pár így is ringbe tudott lépni.

A vecsési csapat 5 versenyzőt nevezett, közülük 4 lány tudott ringbe lépni.

A csapat:
Juniorok:
52 kg Uhrin Csenge
54 kg Tarnóczy Tamara
57 kg Kiss Bettina
Elit:
48 kg Pap Zsófia
69 kg Kőhalmi Dóra

Tarnóczy Tamarának nem jutott ellenfél, a többiek viszont ringbe tudtak lépni. A versenyről röviden:

Junior 54 kg Uhrin Csenge– Juhász Annamária Románia
Csenge egy súllyal feljebb vívott bemutató mérkőzést a román kupát nyert lánnyal. Csenge az első menetben TKO-val fejezte be a rövid mérkőzést.

Junior 57 kg Kiss Bettina– Barna Zsófi Sárospatak
Ez is bemutató mérkőzés volt. Mindkét lánynak ez volt az első alkalom, hogy ringbe léptek. Betti kétszer is megszámoltatta ellenfelét, így érthető jókedvvel zárult a bemutatkozása.

Elit 48 kg- Ifi 51 kg Pap Zsófia-Nagy Angéla Debrecen
Zsófi és Angi is ellenfél nélkül maradt, így adott volt, hogy egymás ellen bokszolnak bemutató mérkőzést. Az edzőtáborból már ismerték egymást, így tudtuk, hogy jó mérkőzést fognak vívni. Zsófi hozta a szokásos harcipocok stílust, ami a debreceni lánytól sem idegen. Angi fejlődése szembetűnő volt.

Elit 69 kg Kőhalmi Dóra-Kantár Fanni Kőbánya TKO 3. menet
Dórának ez volt a negyedik hivatalos mérkőzése, ellenfele a 2010-es Magyar Bajnokságon volt ezüstérmes. Dóri erőfölénye végig dominált, így a harmadik menetben be is szüntették a meccset, ami Dóri győzelmével zárult.

Legközelebb junior lányaink március 12-én lépnek ringbe a Szalacska Kupán, majd a Diákolimpia vár a serdülő és junior gyerekekre.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.