2018 januári krónika

 

2018 első hónapja is hozott több izgalmas pillanatot a csapatunknak. Nemzetközi meccsek, országos ranglista 5. hely és edzőváltás is várt ránk. Nézzük sorban:

Nations Cup, Szerbia
Január 9-15

A csapatot sújtó betegséghullám miatt egyedül Tarnóczy Tamara utazott ki a magyar válogatottal az év első fontos versenyére. Ha már kiutazott, nem is jött haza érem nélkül Tami. Az első ifi tornáján egy idő előtti győzelemmel, illetve egy kínai versenyző elleni szoros meccsel mutatkozott be, így harmadik helyen zárta a tornát.

Nyílt edzés január 15.

Közös kesztyűzésre láttuk vendégül az Ócsa SE versenyzőit. A közös edzés olyan jól sikerült, hogy megállapodtunk abban, hogy minden második hétfőn megismételjük.

Nyílt edzés január 18.

Többszáz kilométert utaztak vendégeink, hogy egy remek, ütős estét töltsünk együtt a Vecsési Bokszcentrumban. Győri Gladiátor, Mogyi-Baja, Tápiómente és Halásztelek voltak a résztvevők.

  1. Sunday Slap Party január 21.

Vasárnapi pofon party néven új programot indítunk útnak. Minden hónap egy vasárnapján kinyitjuk a termet, és lehetőséget adunk a kluboknak közös edzőküzdelmekre. Az első alkalommal 11 klub 51 versenyzője jelent meg, ami azt mutatja, van igény ilyen programokra. A megjelent csapatok: Vecsés, DVSC, FTC, Hegyvidék Harcosai, Halásztelek, Taksony, Ali Boksz Klub, Érdi Boksz Klub, Ceglédi VSE, Csemő SE

Böllérfesztivál január 27.

Csapatunknak mindig is fontos volt, hogy részt vegyen a közösségi programokban, ezért a vecsési Böllérfesztivált sem hagyhattuk ki. A feldolgozott malacból finomságokat készítettünk, amivel a kilátogató barátainkat megvendégeltük.

Közben a Magyar Ökölvívó Szakszövetség kiadta a 2017. évi országos ranglistát. Az összetett ranglistában Vecsés az ötödik helyen zárt, míg a női szakágban mi lettünk a listavezetők.

A januári krónikákhoz tartozik az is hogy a Szakszövetségben zajló változások eredményeképpen megszűnt (vagy átalakult) a régióközponti státuszunk. Ezzel egyidőben Kertész Henrik edzőnk megpályázta, és elnyerte a junior válogatott vezetőedzői posztját. Mivel a válogatott edzői feladat egész embert kíván, ezért február 1-től már nem tudja ellátni klubunknál az edzői feladatokat, helyét Hajdú Tamás vette át. Az új tréner februárban már versenyen is debütálhat versenyzőinkkel.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.