Márciusi beszámoló 2018

Juhász Adrienn U22-es Európa Bajnok!

Sorrendben a márciusi események:

VSE Sportbál 2018
2018. március 3.

A hagyományokhoz híven az idei sportbálon is díjazták Vecsés Város legjobb sportolóit. Ökölvívás kategóriában a 2017-es év legjobb sportolói: Kiss Bettina junior EB ezüstérmes, és Váry Tamás serdülő magyar bajnok, EB résztvevő.

68. Bornemissza Gergely Nemzetközi Emlékverseny
Eger, 2018. március 6-9.

4 versenyzővel vettünk részt a versenyen. Uhrin Csenge és Tarnóczy Tamara egyaránt bronzéremmel zárta a tornát. Tamara pech sorozata folytatódott, hiszen hiába nyert, sérülés miatt nem tudott másnap ringbe lépni. Lőczi Roland és Balogh Janó rögtön ukrán ellenfelet kaptak, akikkel nem bírtak a srácaink.

3. Sunday Sparring Party
Vecsés, 2018. március 18.

Egyre népszerűbb a kezdeményezésünk! Ezúttal 7 klub 45 versenyzője döntött úgy, hogy a vasárnapi ebéd előtt ringbe lép egy kis edzőmérkőzés keretében.

U22 Európa Bajnokság
Románia, 2018. március 25-április 1.

Juhász Adrienn U22 Európa Bajnok!

Az első éves felnőtt versenyzőnk már az utánpótlás korcsoportban is megmutatta, hogy a világ elitjében van a helye, most a felnőttek között is szépen bemutatkozott! Adrienn nyerte a magyar csapat egyetlen aranyérmét!

Utánpótlás Magyar Kupa
Tata, 2018. március 27-30.

2 arany, 2 ezüst és 3 bronzérem a mérlegünk az idei Utánpótlás Magyar Kupán, ami a Diákolimpia helyett került megrendezésre. A 4 napos versenyen igazán parázs csatákat vívtak versenyzőink.
Aranyérmesek: Lőczi Roland, Balogh János
Ezüstérmesek: Váry Tamás, Pere József
Bronzérmesek: Kiss Kira, Kis Olimpia, Német Gergő

Seres Attila
szakosztályvezető

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.