Április beszámoló 2018

Lőczi Roland Svédországban nyert aranyérmet!

Áprilisban is bejártuk fél Európát! Érmek mindenhonnan!

Sorrendben az áprilisi események:

Női Nemzetközi Torna
Csehország, 2018. április 7-8.

Két ifjúsági versenyzőnk vett részt a versenyen, Uhrin Csenge és Tarnóczy Tamara. A verseny érdekessége volt, hogy a sok mérkőzésszám miatt mindkét versenyzőnk a felnőtt korosztályban bokszolt. Ez volt az első alkalom, és hogy jól sikerült, azt azeredmények is mutatják. Tamara aranyérmet, Csenge pedig egy aranyat érő ezüstérmet nyert a jó hangulatú tornán.

Süllős Gyula Emlékverseny
Budapest, 2018. április 6-8.

A serdülő korosztálynak kiírt versenyen 3 versenyzőnk vett részt. Váry Tamás vissza tudott vágni kaposvári ellenfelének az Utánpótlás Magyar kupán elszenvedett fiaskóért, így aranyéremmel zárt, Német Gergő ezüstérmes, Pere József pedig 5. helyen zárt.

Olympic Goal 2024 Nemzetközi Torna
Svédország, 2018 április 5-9.

Lőczi Roland megőrizte jó formáját az Utánpótlás Magyar Kupa után, és a svéd nemzetközi versenyen két jó mérkőzéssel lett aranyérmes!

Montana Belt 2018
Franciaország, Párizs, 2018. április 11-15.

Tavaly a döntőig jutott Szűcs Szabina a rangos francia tornán, most sajnos az ötödik helyig jutott. Pap Zsófia első alkalommal vett részt a tornán, ráadásul ismét egy súlycsoporttal feljebb. Ha már ott voltunk, kihasználtuk a lehetőséget, és több edzőmérkőzést is játszottunk holland, német és olasz ellenfelekkel. A csapattal utazott a debreceni Nagy Tímea is, ő ezüstéremmel térhetett haza.

4. Sunday Sparring Party
Vecsés, 2018. április 22.

40-50 versenyzőt vártunk, ezzel szemben 100 fő körüli tömeg gyűlt össze az újabb vasárnap délelőtti közös edzésre! Az edzőmérkőzések előtt 35 fiatal ökölvívó palánta tette le a kötelező technikai minimumvizsgát, köztük 3 vecsési ifjú harcos. A következő vasárnapi szabadedzést már egy nagyobb helyen fogjuk tartani!

Németország-Magyarország csapattalálkozó
Leising, 2018. április 27-29.

A Halásztelki Boksz Klub meghívására vettünk részt Halásztelek német testvérvárosával rendezett ökölvívó versenyen. Lányainknak nem jutott ellenfél, felnőtt versenyzőnk Mátyás Krisztián viszont ringbe léphetett. És ha már ringbe lépett, nyert is, plusz a legjobb versenyzőnek járó különdíjat is elhozta!

Seres Attila
szakosztályvezető

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.