Pofon party a Vasasnál

2011. január 29-én a VASAS SC. termében 6 egyesület részvételével (MTK, BBK, KSI, Halásztelek, Vasas, Vecsés) megrendezett, kifejezetten kezdő versenyzők számára szervezett edzőmérkőzésen vettünk részt.

A megrendezés és a lebonyolítás zökkenőmentes és nagyon korrekt volt, köszönhetően Bacskai Imrének és edzőkollégáinak, valamint a megjelent csapatok edzőinek.

Több, mint 20 pár mérkőzésére került sor. A mérkőzéseket versenyeken is résztvevő ökölvívóbíró vezette, ügyelve a szabályok betartására. Így a srácoknak biztosítva volt a versenyhangulat. A mérkőzéseken eredményhirdetés nem volt. A résztvevők meg lettek vendégelve finom szendvicsekkel, amit jó hangulatban fogyasztottak el.

A Vecsés SE Ökölvívó Szakosztálya 5 fővel vett részt: Lőczi Gergő, Kanalas Albert, Varga Dávid, Papi Bence, Horváth Dániel.

Lőczi Gergőnek, Varga Dávidnak, Papi Bencének ez volt élete első, “idegen” ellenféllel vívott küzdelme.

A párosítás az alábbiak szerint volt:

Lőczi Gergő Vecsés – Lólé Zoltán Vasas

Kanalas Albert Vecsés – Urbán Zsolt Vasas

Varga Dávid Vecsés – Németh Krisztián Vasas

Papi Bence Vecsés – Bondor Csaba BBK

Horváth Dániel Vecsés – Kódi Benjámin KSI

A fiúk a tudásuknak megfelelően bátran, harcosan bokszoltak, fegyelmezetten betartották az edzői utasításokat, így számunkra jól sikerült az edzőmérkőzés. Ez a lehetőség jó alkalom volt önmaguk kipróbálására a versenyek előtt.

Bízunk benne, hogy a versenyeken is megállják a helyüket és továbbra is kitartóan és szorgalmasan folytatják az edzéseket.

Varga Viktor

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.