Sparring Party az UBC-nél

2011. március 6.

Amíg fiaink az Énekes István Emlékversenyen és a junior EB válogatón küzdenek (ezekről később beszámolunk), addig lányaink az University Box Club által szervezett sparring partin vettek részt. A rendezvény jó lehetőség volt arra, hogy kipróbáljuk az utánpótlást jelentő fiatalokat, hiszen a junior Faragó Orsolya mellett ringbe lépett a 13 éves Nádasdi Judit is.
A mérkőzésekről:

Nádasdi Judit- Takács Katalin Dóra BC Győr
Judit most lépett először ringbe a termen kívül, emiatt izgult kicsit, de szerencsére ez a teljesítményén nem látszott. Ellenfele a szintén kezdő Takács Katalin már felnőtt, ráadásul több mint 10 kg-al nehezebb is volt. A sikeres bemutatkozás után még vár néhány mérkőzés idén Bambira, hiszen jövőre már a juniorok között éles mérkőzésen léphet ringbe.

Faragó Orsolya- Dittrich Éva Dóra BC Győr
Solya ellenfele a 14 éves győri kislány volt, aki 9 éves kora óta bokszol, és annak idején még Váry Lilivel is bokszolt kétszer is bemutató mérkőzésen, tehát fiatal kora ellenére rutinos versenyzőnek számít. Mivel Solya harciasságával sincs gond, ezért kettejük csatája igen parázsra sikeredett, és a harmadik menet után rendesen elfáradt mindkét versenyző. Solya végig szépen tisztán, az edzői utasításokat betartva bokszolt, szép egyenesekkel rendszeresen eltalálta ellenfelét, és közben a védekezésre is oda tudott figyelni. Solya teljesítménye is bizalomra ad okot a jövőt illetően.

Két magyar bajnokunk Fadgyas Vivien és Váry Lili ezúttal ellenfél nélkül maradtak.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Sparring Party az UBC-nél bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Faragó Sándorné hozzászólása:

    Csak így tovább Solya!