Junior korcsoport válogató verseny

Március 5 –  KSI Sporttelep

Résztvevő ökölvívóink:

46 kg    Váry Attila
52 kg    Szakács Alex
63 kg    Berki Ferenc
66 kg     Albert Béla

Súlycsoportonként 4 versenyzőt hívtak meg, eddig elért eredményeik alapján.
A mérkőzéseket a Junior válogatott keret vezetőedzője, Farkas József, Horváth Gyula a Junior válogatott keret edzője, valamint az Ifjúsági válogatott vezetőedzője Metzger József értékelték.

Váry Attila: nagyon okosan, taktikusan, bátran bokszolt, a jövőre nézve nagyon bíztató az ökölvívása, és bebizonyította, hogy súlycsoportjában a legjobbak közé tartozik.

Szakács Alex: Alex egy kézsérülés után idén először mérkőzött a hosszú kihagyás látszódott a mozgásán , kicsit bizonytalan volt.

Berki Ferenc: Szokásához híven sok mozgással tarkított ökölvívást mutatott be, de sajnos az első menetben nyújtott teljesítményét nem tudta az egész mérkőzésre kiterjeszteni , a második és harmadik menetben kevesebbet támadott.

Albert Béla: magabiztosan, higgadtan bokszolt, a korcsoport egyik legeredményesebb versenyzője ellen. Nagyon színvonalas mérkőzést vívtak, ahol Béci végig irányított, az ő akarata érvényesült a ringben.

A nap végén a Galántán megrendezésre kerülő Olimpiai Reménységek tornájára induló válogatott keret kihirdetésekor nagy örömünkre 66 kg-ban a szakvezetés Albert Bélának szavazott bizalmat, így versenyzőnk pénteken indul a Junior válogatottal.
Hétvégén – reméljük – a címeres mezben nem csak csapatunknak, hanem hazájának is dicsőséget szerez.

Varga

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.