Nemzetközi edzőtábor Csehországban

Nemzetközi edzőtábort rendeztek 4 ország részvételével a csehországi Rostinban. A házigazda cseh válogatott mellett szlovák, magyar és fehérorosz ökölvívók költöztek be a kisváros sportmoteljébe az 1 hetes közös munkára.. A tábor szervezője a cseh női válogatott edzője, Sárka Stoklásková -aki évek óta a cseh női ökölvívás motorja- a rutinos hazai versenyzők mellé egy-két fiatal versenyzőt is meghívott, akik nagy lelkesedéssel dolgoztak együtt a gyakorlottabb ökölvívókkal. Az edzéseket felváltva tartotta a cseh és a magyar edző.

Nem tudott az edzőtáborozáson részt venni a csehek legjobb ökölvívója Danuse Dilhofová, akire komoly gerincműtét vár, emiatt az aktív versenyzést is abba kellett hagynia. A 60 kg-ban versenyző Danuse kiesése nagy veszteség a cseh csapatnak, hiszen az idén 33 éves ökölvívó a londoni olimpián még éremesélyesként indulhatott volna.

Magyarországot Seres Attila edző vezetésével 4 vecsési ökölvívó képviselte: a junior Fadgyas Vivien, az ifi Váry Lili valamint a felnőtt Vennes Dzsenifer és Horváth Ramóna. A magyar különítmény  csak 3 napot töltött az edzőtáborban, de ez is nagyon hasznos volt, hiszen a a napi 3 edzésbe 20 menet sparring is belefért, ami amennyire megterhelő, annyira hasznos is volt.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.