Augusztusi hírek

Sóstó Kupa- Nyíregyháza
2011. augusztus 6.

3 lány vett részt a nemzetközi versenyen, amit főleg fiúknak rendeznek, de 4 pár lány is ringbe léphetett a nyíregyházi Sóstó Strandfürdő területén rendezett tornán. Az eredmények:
57 kg Váry Lili- Buttyán Erika ROM
Lili súlyában (48 kg) nem jött el a várt ellenfél, így 57 kg-ban bokszolt a román lánnyal, hogy ne kelljen meccs nélkül hazautaznia. A súlykülönbség ellenére Lili simán hozta a mérkőzést, egyhangú pontozással verte a még kezdő román versenyzőt.
54 kg Vennes Dzsenifer- Kovács Klára NYVSC
Dzseni a helyi klub versenyzőjével lépett ringbe, és látványos közönségmeccset vívott a rutinos Kovács Klárával. A végén a bírók 2:1-es megosztott pontozással a nyíregyházi lányt jelölték meg győztesnek.
Junior 57 kg Faragó Orsolya- Nagy Kitti NYVSC
Solyának jutott a helyi kedvenc junior VB bronzérmes Nagy Kitti, akinek édesapja a trénere. Solya nem bokszolt jól, sajnos mélyen tudása alatt teljesített, így kétség sem férhetett Kitti győzelméhez. Meggyőződésem, hogy a vecsési lány komoly fejtörést tudott volna okozni ellenfelének megfelelő hozzáállással.

Verda Napok- Budaörs
2011. augusztus 13.

A Verda Napok autóstalálkozó keretén belül rendeztek ökölvívó mérkőzéseket is a helyszínen felálított ringben. A fő attrakció Ifj. Kis Toto Zoltán- Oláh János profi világbajnoki mérkőzése volt, azonban a kísérő programban 5 női mérkőzés is helyet kapott köszönhetően Kis Toto Zoltánnak a rendezvény szervezőjének. Vecsésről Váry Lilit és Vennes Dzsenifert hívta meg a női szövetségi edző, Szuknai Zsuzsanna. A párosítás:

Váry Lili- Barankai Virgínia Várpalota

Vennes Dzsenifer- Csombor Vivien KSI

A mérkőzések bemutatók voltak, így nem volt hivatalos eredményhírdetés, azonban mind a 4 lány odatette magát, és igazi közönségmeccset vívtak.

Bizalom Kupa IV. forduló- Cegléd
2011. augusztus 27.

A IV. fordulóval véget ért a 2011 évi Bizalom Kupa sorozat. Az összetett eredmények alapján a női csapatverseny I. helyét a Vecsés SE lányai nyerték meg, megelőzve a Vasas SC, és a Halasi Boksz Club csapatait.

Gratulálunk lányainknak.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.