Halloween Sparring Party

Október 30,-án rendezték az UBC-ben a soros sparring partit, ahol 5 vecsési lány lépett ringbe. Otthon maradt Váry Lili kézsérülés, illetve Nádasdi Judit betegség miatt, a többiek viszont derekasan helytálltak a ringben, ami a Női OB előtt mindenképp jó hír. Mivel kevesen jöttek el a hosszú hétvége és az ünnep miatt, így a lányok többször is bokszoltak, hogy senki ne maradjon meccs nélkül. A párok:

1. Elit 60 kg Horváth Ramóna– Rácz Leila MTK

Rami a tavalyi junior magyar bajnok ellen lépett ringbe. Rami nem engedte ki a kezéből az irányítást, és több fájdalmas testütést is bevitt az MTK-s versenyzőnek, akire a mérkőzés alatt számolni is kellett. Rami joggal lehetett elégedett az eredményével, mi is azok voltunk.

2. Elit 54 kg Vennes Dzsenifer– Szántó Gerda UBC

Dzseni az előző napi meccs és hosszú utazás után lépett ringbe, de szerencsére ez nem látszott a teljesítményén, és csakúgy mint előző nap Pécsen, itt is magabiztosan bokszolt végig.

3.Junior 54 kg Faragó Orsolya– Dittrich Éva Dóra BC

Solya még elég mérges volt magára az előző napi pécsi teljesítménye miatt, így most a győri kislányon vett revansot, most már a saját súlycsoportjában.

4. Matasdi Fanni– Takács Katalin Dóra BC

A 11 éves Fanni egy 21 éves felnőtt versenyzővel lépett ringbe, aki ráadásul 10 kg-al nehezebb is volt nála. Fanninak ez volt a második edzőmérkőzése, és ismét nagyon szépen helytállt. Ha ilyen szorgalmasan dolgozik tovább, rá még sikeres jövő várhat ebben a sportágban.

5. Fadgyas Vivien– Takács Katalin Dóra/Dittrich Éva Dóra BC

Vivien egy menetet bokszolt a győri versenyzővel, majd további három menetre Dittrich Éva jött vissza. Vivi összességében jól bokszolt, bár néha elkapja a gépszíj, és olyankor agyon akarja ütni az ellenfelet. Sajnos nemzetközi szinten csak higgadt fejjel lehet meccset nyerni, így Vivinek le kell erről szoknia a jövőben.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.