IV. Fitt-Box Ostromnapi Ökölvívó Gála

IV. Fitt-Box Ostromnapi Nemzetközi Ökölvívó Gála, Kőszeg

2012. augusztus 10-11.-én rendezte a Fitt-Box Kőszeg a IV. Fitt-Box Ostromnapi Nemzetközi Ökölvívó Gálát, ahol 5 ország több mint 100 versenyzője vett részt. A magyar klubcsapatok mellett ringbe léptek még szerb, szlovák, osztrák és svájci versenyzők is.

A rendezvény Kőszeg történelmi belvárosában került megrendezésre, azt hiszem itthon nem nagyon vettünk részt még ilyen szép környezetben megrendezett ökölvívó rendezvényen. A szervezés nem kis feladat volt ekkora létszámnál, amiért mindenképpen dicséretet érdemelnek a rendezők: Finesz Ernő, Varsányi Áron és a többi segítő, akik a mérkőzések lebonyolítása mellett még egyéb programokat is biztosítottak a közönségnek, így tűzzsonglőrös lányok mellett meghallgathattuk Fanaticman-től a kőszegi bokszolók rap indulóját, illetve Szili Istvántól a legutóbbi Klicskó gála élménybeszámolóját is.

A versenyen 3 országból összesen 20 lány indult. Vecsésről eredetileg 4 lány utazott volna, azonban sorozatos megbetegedések eredményeképpen az utazás napjára 1 versenyzőre apadt a létszám. A kezdő Szűcs Szabina- aki júniusban még az NB II-ben kosárlabdázott- az első megmérettetésén vett részt Kőszegen.

2012. augusztus 10.

Elit 57 kg
Szűcs Szabina (Vecsés)-Vivien Obenauf (Svájc)

Szabina első ellenfele a Svájcban élő brazil Vivien Obenauf volt. Versenyzőnkön látszott még a rutintalanság, ezt az első két menetben szépen ki is használta a svájci lány. A harmadik menettől kezdett el bokszolni igazából Szabina, itt már több szép találata is volt. Bár a végén az ellenfél orra is vérzett, a meccs összképe alapján egyértelműen győzött Obenauf. A svájci versenyző másnap a rutinos Csombor Vivien ellen lépett ringbe, akit ugyancsak legyőzött.

2012. augusztus 11.

Elit 57 kg
Szűcs Szabina (Vecsés)-Orsós Anita (Skorpió BC) bemutató

A második napra Szabina ellenfele nem vállalt éles mérkőzést, így nem hivatalos meccsen csapott össze a két versenyző. Szabina ezen a mérkőzésen már a tőle elvárt teljesítményt hozta, így a végén pozitív tapasztalatokat szerezve utazhatott haza élete első versenyéről.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.