Szebelédi Renáta újabb VB címre hajt!

A profi világbajnok Szebelédi Renáta újabb VB övért lép ringbe!

Szeptember 22.-én kerül megrendezésre a Szebelédi Renáta – Simona Galassi WBC világbajnoki címmérkőzés Olaszországban.

Renáta jelenleg a WBF világbajnoki öv tulajdonosa, ehhez szeretné begyűjteni a WBC világbajnoki övét is. A két ökölvívó idén áprilisban már összecsapott az IBF nagylégsúyú világbajnoki övéért, akkor egy szoros mérkőzésen (96-94) az olasz lányt látták jobbnak a bírák. A mostani összecsapást egy súlycsoporttal lejjebb- légsúlyban- rendezik, ezért mindkét versenyzőnek sokat kellett fogyasztania.

Hogy az olasz lányt mennyire viseli meg a súlyleadás, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy Szebelédi kirobbanó formában van, erről meg is győződhettünk csütörtökön, hiszen –pályafutása során nem először- a vecsési lányokat választotta kesztyűpartnernek, és remek 13 menetet kesztyűzött versenyzőinkkel. Fadgyas Vivien 5, Váry Lili 4, Horváth Ramóna pedig 2 menetet bokszolt Renátával, de a sérüléséből lassan felépülő Vennes Dzsenifer, és a még junior Varga Krisztina szintén a ringben töltött 1-1 menetet.

A Feja Boksz Team és a Vecsés SE ökölvívói között nagyon jó kapcsolat alakult ki, hiszen több közös edzés mellett augusztusban az edzőtáborukba is meghívást kaptunk, májusban pedig a „Profi Boksz Csillagai” elnevezésű profi gálán Váry Lili is ringbe léphetett egy nem hivatalos mérkőzésen. Ezen a gálán védte meg Szebelédi Renáta a WBF világbajnoki övét, Baran Attila pedig Magyar Bajnoki övet szerzett.

Reméljük hathatós segítséget tudtunk adni Renátának, és szurkolunk neki az olasz lány elleni visszavágón.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.