A hóna bejegyzései: november 2010

Női OB 3. nap

A mai napon Fadgyas Vivien lépett kötelek közé az 50 kg-os súlycsoportban. A tét a döntőbe jutás volt. Az ellenfél a jó fél fejjel magasabb debreceni Sáska Henrietta volt, aki 52 kg-ról fogyasztott le az OB-ra. Vivien rögtön az első … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női OB 3. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Női OB 2010. 2. nap

A második napon két vecsési lány lépett ringbe. 54 kg-ban Vennes Dzsenifer a döntőbe jutásért bokszolt a VB. bronzérmes Némedi Varga Csillával. Dzseni bátran, agresszíven harcolt, és sikerült kemény csatára bírnia ellenfelét, aki a végén 4:1-es eredménnyel jutott tovább. Dzseni … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női OB 2010. 2. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Női OB 2010 Vecsés

November 25-én megkezdődött a 2010-es évi Női Ökölvívó Magyar Bajnokság Vecsésen. 48 egyesület 102 versenyzője nevezett a 4 napos viadalra. A vecsési csapat 4 főből áll: Junior 48 kg Váry Lili Junior 50 kg Fadgyas Vivien Elit 54 kg Vennes … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női OB 2010 Vecsés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Női Ökölvívó Magyar Bajnokság

Az idei évben a Vecsés SE Ökölvívó Szakosztálya kapta az OB rendezési jogát. Egyszerre két korosztály bajnokságát rendezzük, hiszen a juniorok (15-16 évesek) mellett a felnőttek között is nálunk dől el, hogy ki a legjobb a súlycsoportban.A rendezvény a Falusi … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női Ökölvívó Magyar Bajnokság bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Váry Lili a Junior EB-n.

Junior és Ifjúsági EB, Calais, Franciaország Október 25-31 között került lebonyolításra a II. Junior és Ifi Amatőr Női Ökölvívó Európa-bajnokság. Calais-ban 16 ország 139 (77 junior, 62 ifi) versenyzője lépett a kötelek közé, köztük 10 magyar lány. Hatan ifi és … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Váry Lili a Junior EB-n. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva