A hóna bejegyzései: december 2010

Olaszországban jártak lányaink

Olaszország-Magyarország csapattalálkozó 2010. december 16-án érkeztünk meg Codroipo városába, hogy a Fearless Boxing Team vendégeiként 2 fordulós csapattalálkozón vegyünk részt. Codroipo egy Udine melletti kisváros Velencétől 100 km-re. Az FBT a legjelentősebb bokszklub Észak- Olaszországban, versenyzői között amatőr és profi … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Olaszországban jártak lányaink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vennes Dzsenifer Galántán bokszolt

A magyar bajnokság után egy héttel 3 lány utazott a szlovákiai Galántára, hogy a Szlovák Országos Férfi Ökölvívó Bajnokság keretein belül megküzdjenek 3 szlovák lánnyal. A Vecsés SE színeit 54 kg-ban Vennes Dzsenifer képviselte, aki első párként lépett ringbe Silvia … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Vennes Dzsenifer Galántán bokszolt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pofonparti a Falusi Iskolában

Vecsés Kupa – Pofonparti 2010.november 28. Résztvevő Egyesületek: Kiskunhalasi Box Club, Kiskunhalas 3 fő Edző: Lehoczki László Dunabox SE, Dunaszentgyörgy 6 fő           Edző: Török István Mezőkövesdi SE, Mezőkövesd 3 fő             Edző: Balogh Róbert Maccabi VAC, Budapest 2 fő                         Edző: Klein … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Pofonparti a Falusi Iskolában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Női OB 2010. Döntők

2 arany és egy bronzérem! 2 versenyzőnk lépett ringbe a negyedik napon azzal a céllal, hogy megszerezzék a magyar bajnoki címet, és szerencsére ez mindkét junior lányunknak sikerült. Rögtön az első mérkőzésen junior 50 kg-ban Fadgyas Vivien a kőszegi Ötvös … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női OB 2010. Döntők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva