A hóna bejegyzései: április 2011

Antalya VB 2011. Váry Lili bronzérmes

Három magyar versenyző jutott be az I. Junior és Ifjúsági Női Ökölvívó Világbajnokság ma zajló elődöntőjébe. Antalyaban két junior Nagy Kornélia Kitti (54kg) és Csősz Nikolett (63kg) és egy ifi Váry Lili (48kg) lépett a kötelek közé a legjobb négy … Folytatódik….

Kategória: női | Antalya VB 2011. Váry Lili bronzérmes bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Antalya VB 2011. Váry Lili már biztos érmes

Váry Lili 33-10 arányú pontozással verte az ír Oliwia Samsonow-ot, és ezzel már biztos érmes az I. Ifjúsági és Junior Női Ökölvívó Világbajnokságon. Ezzel az eredménnyel Váry Lili Magyarország első ifjúsági világbajnoki érmét szerezte. Ahhoz hogy az érem fényesebb legyen, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Antalya VB 2011. Váry Lili már biztos érmes bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Antalya VB 2011. Váry Lili győzelemmel kezdett

A második versenynapon lépett ringbe Lili a japán Mizuki Csimoto ellen. A japán lány harcosan kezdett, és a harcossága végig megmaradt. Lili az első menetben lassan talált magára, a második menettől kezdett beleerősíteni, és az utolsó két menetben sikerült a … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | 1 hozzászólás

Antalya VB 2011. A sorsolás

A mai nappal kezdetét vette az I. Junior és Ifi Női Ökölvívó Világbajnokság.  Ma még csak a mérlegelésé és a sorsolásé volt a főszerep. A tornára 41 ország 241 versenyzője érkezett, amelyből 105 junior korcsoportban, míg 136 az ifjúsági kategóriában … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Antalya VB 2011. A sorsolás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Antalya VB 2011.

Tegnap este megérkezett a magyar női utánpótlás válogatott Törökországba, ahol egy történelmi eseménynek lehetnek részesei, hiszen Antalyaban első alkalommal léphetnek a kötelek közé junior és ifi korcsoportú női ökölvívók. Az év első világversenyén 45 nemzet 264 ökölvívója fog kesztyűt húzni … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Antalya VB 2011. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva