A hóna bejegyzései: július 2011

Szerbiában bokszoltunk

Szerbia-Magyarország női ökölvívó csapattalálkozó Szerbia, Trstenik 2011. július 15.-17. A szerb női ökölvívó szövetség (Female Boxing Federation of Serbia) meghívására utaztunk a Szerbia közepén található kisvárosba. Az eredeti meghívás 17 fő versenyzőre szólt, de egy lány a szerbeknél, egy lány … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szerbiában bokszoltunk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhunyt Mesteri László

Súlyos veszteség érte a magyar ökölvívást, 84 éves korában elhunyt Mesteri László ökölvívó bíró sporttársunk. A mindig mosolygós Laci bácsi, akinek mindenkihez volt egy jó szava eltávozott közülünk. A méltósággal és türelemmel viselt betegsége sem tudta megakadályozni abban, hogy a … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Elhunyt Mesteri László bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyári szünet

Utolsó nyári edzés időpontja: 2011. július 8.  Péntek Első őszi edzés időpontja: 2011. augusztus 15.  Hétfő A nyári szünetben csak azoknak a sportolóknak van edzés akik versenyre készülnek, a többieknek jó nyaralást kívánunk. Vezetőség Share

Kategória: Nincs kategorizálva | Nyári szünet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olaszországban bokszoltak lányaink

Olaszországban bokszoltak lányaink Ha nyár akkor Olaszország mondhatnánk, hiszen 2008 óta folyamatosan vendégeskedünk egy-egy verseny erejéig ebben a gyönyörű mediterrán országban. Július 1.-én a Rimini melletti üdülővárosban, Bellaria Igea Marinán lépett ringbe a magyar csapat. A “La Notte Rosa” nevű … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Olaszországban bokszoltak lányaink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva