A hóna bejegyzései: november 2011

Női OB 2011

III.Junior és XV. Elit Női Ökölvívó OB Hódmezővásárhely 2011. november 24-27. Az idei évben az ország déli részében került megrendezésre a női OB. A junioroknál 30 a felnőtteknél pedig 62 induló  nevezett be a bajnokságra. A vecsési csapat 5 lánnyal … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női OB 2011 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Airport Hotel****Budapest Nemzetközi Kupa

I. Airport Hotel**** Budapest Nemzetközi Ökölvívó Verseny Vecsés, 2011. november 12. 12 csapat részvételével rendeztük meg az I. Airport Hotel**** Budapest Nemzetközi Ökölvívó Versenyt a vecsési Falusi Iskola tornatermében. A meghívásos versenyen a házigazda Vecsés SE ökölvívói mellett a Szeged … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Airport Hotel****Budapest Nemzetközi Kupa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Airport Hotel Budapest**** Kupa!

Share

Kategória: Nincs kategorizálva | Airport Hotel Budapest**** Kupa! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhunyt Kovács György!

62. éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Kovács György, a MÖSZ elnökségi tagja, a magyar női ökölvívás mentora, a Honvéd Sashegy SE szakosztályvezetője és támogatója. Szakosztályunk teljes tagsága megdöbbent a hír hallatán, és ezúton szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni a gyászoló családnak. … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Elhunyt Kovács György! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Halloween Sparring Party

Október 30,-án rendezték az UBC-ben a soros sparring partit, ahol 5 vecsési lány lépett ringbe. Otthon maradt Váry Lili kézsérülés, illetve Nádasdi Judit betegség miatt, a többiek viszont derekasan helytálltak a ringben, ami a Női OB előtt mindenképp jó hír. … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Halloween Sparring Party bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva