A hóna bejegyzései: február 2012

Megműtötték Dzsenifer kezét!

Szerdán este még a Tatai edzőtáborban edzett Váry Lilivel és az olimpiára készülő válogatottal együtt, február 23.-án csütörtök reggel pedig már kés alá is feküdt Vennes Dzsenifer, az 54 kg-os felnőtt válogatott kerettagunk. Folytatódik….

Kategória: női | Megműtötték Dzsenifer kezét! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sparring party az UBC-ben

2012. február 19.-én rendezte az University Boxing Club az idei első sparring partyját a Soroksári úti edzőtermükben. A Vecsés SE két kezdő női ökölvívóval nevezett be a versenyre. Elsőként a junior 46 kg-os Nádasdi Judit lépett ringbe a felnőtt 52 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Sparring party az UBC-ben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vecsés a 11. helyen az országos ranglistán!

Szakosztályi rangsor 2011 Az elmúlt évtized legsikeresebb évét tudhatja maga mögött az ökölvívó szakosztály. A 2010-es év 29. helyét a 11.-re cseréltük fel az országos rangsorban. 18 helyet előreugorva olyan nagy múltú egyesületeket tudtunk magunk mögé utasítani, mint a Szántó … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Vecsés a 11. helyen az országos ranglistán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Váry Attila a Tatai Edzőtáborban!

Junior magyar bajnokunk, Váry Attila február 1-5. között a Tatai Központi Edzőtáborban edz a junior válogatott keret tagjaként. A válogatott edzők (Farkas József és Füzesi Zoltán) a fiúk erőnlétét és felkészültségét szeretnék felmérni, ez a tábor fő célja. Attila jó … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Váry Attila a Tatai Edzőtáborban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva