A hóna bejegyzései: április 2012

Két vecsési fiú a junior válogatottban!

Váry Attila és Horváth Dániel Április 27-én indul az ökölvívó junior válogatott a Komárnóban megrendezésre kerülő Olimpiai Reménységek Tornájára. Nagy örömünkre az utánpótlás olimpián mutatott teljesitményük alapján két vecsési versenyző kapott helyet a keretben: 48 kg-ban Váry Attila ,66 kg-ban … Folytatódik….

Kategória: férfi | Két vecsési fiú a junior válogatottban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Váry Lili a világranglistán!

2012. április 19.-én tette közzé az AIBA (Nemzetközi Ökölvívó Szövetség) a legfrissebb felnőtt női ökölvívó világranglistát, ahol versenyzőnk, Váry Lili az egyetlen magyar ifjúsági versenyző, akit a felnőttek között rangsorolnak. Lili a 48 kg-os mezőnyben a 19.-ik helyen áll 450 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Váry Lili a világranglistán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olimpiai Kvalifikációs Torna, Trabzon. Csötönyi Sándor értékelése

Két érmet szerzett a magyar ökölvívó válogatott az olimpiai kvalifikációs tornán, ennek ellenére londoni kvóta nélkül jön haza Trabzonból Csötönyi Sándor: „Nem kereshetjük külső körülményekben a hibákat” Sajnos nem sikerült egyetlenegy kvótát sem szereznie a magyar férfi ökölvívó válogatottnak a … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Olimpiai Kvalifikációs Torna, Trabzon. Csötönyi Sándor értékelése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olimpiai Kvalifikációs Torna, Trabzon elődöntők

Mindkét a magyar ökölvívó vereséget szenvedett az elődöntőben a trabzoni olimpiai kvalifikációs tornán, így a török Selcuk Eker sikerén múlik a negyedik londoni kvóta Kalucza Norbert: „Remélem, az olimpián is találkozunk, és bebizonyítom, ki a jobb” Sajnos nem sikerült egyik … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Olimpiai Kvalifikációs Torna, Trabzon elődöntők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olimpiai Kvalifikációs Torna, Trabzon 4. nap

Kiesett a magyar ökölvívó válogatott két nagy reménysége a trabzoni olimpiai kvalifikációs tornán, így az Európa-bajnok Bacskai Balázs és az Eb-bronzérmes Szellő Imre sem lesz ott Londonban Magyar kvótaremények, vezéráldozatokkal Igencsak felemásra sikeredtek a negyeddöntők a magyar férfi ökölvívó válogatott … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Olimpiai Kvalifikációs Torna, Trabzon 4. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva