A hóna bejegyzései: május 2012

Heydar Aliyev Elnök Kupa- Baku

A vecsési színeket Váry Attila képviselte. Azerbajdzsánban járt a junior ökölvívó válogatott, ahol a Heydar Aliyev Elnök Kupán vettek részt.  A nemzetközi verseny fontos felkészülési állomás a június végén Szófiában megrendezésre kerülő Junior Ökölvívó EB előtt. A vecsési csapatból a … Folytatódik….

Kategória: férfi | Heydar Aliyev Elnök Kupa- Baku bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Váry Lili előrébb lépett a világranglistán!

Váry Lili már 16.-ik a világranglistán! 2012. május 1.-én tette közzé az AIBA (Nemzetközi Ökölvívó Szövetség) a legfrissebb felnőtt női ökölvívó világranglistát, ahol versenyzőnk, Váry Lili az egyetlen magyar ifjúsági versenyző, akit a felnőttek között rangsorolnak. Lili a 48 kg-os … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Váry Lili előrébb lépett a világranglistán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

“A ring csillagai” profi bokszgála

Váry Lili is ringbe lépett a Feja Promotion profi bokszgáláján 2012. május 12.-én rendezték a “A ring csillagai” profi bokszgálát, ahol a főmérkőzésen Szebelédi Renáta, a WBF világbajnoki övét védte meg a román Eva Marcuval szemben. Nagyközépsúlyban Baran Attila és … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | “A ring csillagai” profi bokszgála bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Váry Attila Azerbajdzsánban!

A mai napon elutazott a Junior Ökölvívó Válogatott Bakuba, ahol május 9-14 között kerül megrendezésre a Heydar Aliyev Elnök Nemzetközi Kupa. A vecsési színeket 48 kg-ban a tavalyi magyar bajnok Váry Attila képviseli. Attilának ez az első komoly nemzetközi megmérettetése, … Folytatódik….

Kategória: férfi | Váry Attila Azerbajdzsánban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vecsés Kupa 2012. május 6.

Vecsés Kupa 2012. május 6. 22 egyesület 102 ökölvívója jelent meg a Bizalom Kupa második, vecsési fordulóján. A vecsési csapat 18 versenyzőt indított, és a párosítás után 2 bemutató és 12 éles mérkőzést vívtak bokszolóink. Nem jutott ellenfél Váry Lilinek, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Vecsés Kupa 2012. május 6. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva