A hóna bejegyzései: június 2012

Junior EB-Szófia

Egy bronzéremmel zártuk az EB-t! Egy bronzéremmel és három pontszerző helyezéssel tér haza a magyar ökölvívó válogatott a szófiai junior ökölvívó Európa-bajnokságról Kovács Zsolt harmadik lett a kontinensviadalon A szófiai junior Európa-bajnokság hatodik versenynapján már csak egy magyar ökölvívó volt … Folytatódik….

Kategória: férfi | Junior EB-Szófia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Junior EB-Szófia 4. nap

Egyre több fiatal bokszolónk áll egy lépésre az éremtől a szófiai junior ökölvívó Európa-bajnokságon Ismét három volt a magyar igazság A szófiai junior Európa-bajnokság negyedik napján négy honfitársunk volt érdekelt, és az eddigi legpozitívabb mérleget zárták versenyzőink: három ökölvívónk bejutott … Folytatódik….

Kategória: férfi | Junior EB-Szófia 4. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Junior EB-Szófia 3. nap

Egyre színvonalasabb csaták a szófiai junior ökölvívó Európa-bajnokságon Bányai Arnold már a nyolc között A szófiai junior Európa-bajnokság harmadik versenynapján, ahol a tét a legjobb nyolc közé jutás volt, négy magyar ökölvívó lépett ringbe. Sajnos közülük csak az 50 kilós … Folytatódik….

Kategória: férfi | Junior EB-Szófia 3. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

V. Junghaus Gusztáv Emlékverseny

2012. június 23.-án Taksonyban rendezték az V. Junghaus Gusztáv Emlékversenyt, ahol csapatunk 12 versenyzővel indult. Sajnos a nyári szezonnak köszönhetően kevés versenyző jött el -összesen 14 klub 41 versenyzője- így több versenyzőnk is ellenfél nélkül maradt. Végül 1 bemutató és … Folytatódik….

Kategória: férfi, női | V. Junghaus Gusztáv Emlékverseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Junior EB-Szófia 2. nap

Bár versenyzőnk, Váry Attila már kiesett, de 5 magyar még versenyben van a Junior EB-n. Már a nyolcaddöntők jönnek a szófiai junior ökölvívó Európa-bajnokságon Könnyű Richárd remek bemutatkozása A junior Európa-bajnokság második versenynapján három magyar versenyzőnek volt jelenése, és közülük … Folytatódik….

Kategória: férfi | Junior EB-Szófia 2. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva