A hóna bejegyzései: július 2012

London 2012- Varga Miklósnak nem sikerült

Sima pontozásos vereséget szenvedett a londoni olimpia első körében, és kiesett a hajdúsámsoniak 60 kilós reménysége Varga Miklós nem bírt litván ellenfelével Sajnos már a londoni olimpia második napján elbúcsúzott a további küzdelmektől a világbajnoki negyeddöntős Varga Miklós (60 kg). … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | London 2012- Varga Miklósnak nem sikerült bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

London 2012- Harcsa Zoltán győzelemmel kezdett!

A harmadik menetben lefiniselte venezuelai ellenfelét a 19 éves magyar ökölvívó, Harcsa Zoltán és már nyolcaddöntős Kovács László: „Zoli megérdemelten nyert!” Győzelemmel, mégpedig sima pontozásos győzelemmel mutatkozott be a londoni olimpián a magyar ökölvívó válogatott 75 kilós reménysége, Harcsa Zoltán. … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | London 2012- Harcsa Zoltán győzelemmel kezdett! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

London 2012- A sorsolás

Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke és Kovács László szövetségi kapitány is elfogadhatónak tartja az olimpián induló Varga Miklós (60 kg), Káté Gyula (64 kg) és Harcsa Zoltán (75 kg) sorsolását Verhető ellenfeleket kaptak az első fordulóban a magyar … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | London 2012- A sorsolás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

London 2012

Holnap megkezdődik a XXX. Nyári Olimpiai Játékok, ahol a 158 magyar sportoló között 3 ökölvívó is található. Az ő szereplésüket folyamatosan figyelemmel kísérjük az oldalunkon. Kovács László szövetségi kapitány és a klubedzők véleménye szerint az olimpián induló Varga Miklós (60 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | London 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyári szünet!

Sokat edzettünk és versenyeztünk ebben az évben. Elfáradtunk, így most elmegyünk nyaralni. Ezért júliusban a Boxcentrum zárva van, de augusztusban újra beindul az élet, mert jönnek a Magyar Bajnokságok! A lányok első edzése: Augusztus 3. Péntek 18:00 A fiúk első … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Nyári szünet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva