A hóna bejegyzései: április 2013

Bajai Pofon Party

Pofon Party Baja 2013. április 27. 33 mérkőzést rendeztek a Bajai Pofon Partin, ebből a megjelent 17 lány összesen 28 menetet töltött a ringben. A rendező Gálos család még egy kis ajándékkal is kedveskedett a bajai csapat szponzorának, a MOGYI … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Bajai Pofon Party bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Harcsa Zoltán Belgrád legjobbja!

Harcsa: ”Életemben először álltam rá valakire…” Harcsa Zoltán kapta a legjobb versenyzőnek kijáró különdíjat a Belgrad Winner tornán. Harcsával-aki több ízben megfordult edzőmérkőzésen a vecsési bokszteremben is- Ch. Gáll András készített riportot. Varga Miklós és Harcsa Zoltán diadalmaskodott a Belgrade … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Harcsa Zoltán Belgrád legjobbja! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nemzetközi Női válogató Vecsésen!

Női Küzdelmi Nap Vecsésen 42 versenyző gyűlt össze április 20.-án a Vecsési Boxcentrumban megtartott Küzdelmi Napon. A meghívásos tornán 8 versenyzővel a cseh válogatott is részt vett, akik a Vecsés SE meghívására utaztak hazánkba erre a hétvégére. A pofon party … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Nemzetközi Női válogató Vecsésen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Budapest Bajnokság 2013

5 arany, 4 ezüst és 2 bronzérem a vecsési csapat eredménye. Bizony szépen hangzik a címben a felsorolás, ha csupán a száraz tényeket nézzük. A valóság azonban sajnos nem ilyen vidám. Hogy miért? Nos, az idei évben először nem engedték … Folytatódik….

Kategória: férfi, női | Budapest Bajnokság 2013 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tatán jártak a lányok

2013. március 28-30. között Tatán táborozott az utánpótlás női válogatott keret 22 tagja. A táborozás célja a versenyzők állóképességének felmérése volt. Vecsésről 4 versenyző vett részt a 3 napos felmérőn. Junior korosztályban Nádasdi Judit és Hegedűs Diána, az ifik között … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Tatán jártak a lányok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva