A hóna bejegyzései: május 2013

Fadgyas “Tinky” Vivien fantasztikus győzelme Szerbiában!

A magyar csapat május 3-án pénteken este érkezett 8 órás utazás után Trstenikbe, a Belgrádtól 220 km-re lévő városba. A csapattalálkozó másnap délután kezdődött a kisvárosi sportcsarnokban egy maroknyi helyi szurkoló előtt. A helyiek 10 versenyzőjét több edző és 4 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Fadgyas “Tinky” Vivien fantasztikus győzelme Szerbiában! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rómában edzőtáboroztunk!

Női edzőtábor, Róma 2013. május 3-12. Az Olasz Ökölvívó Szövetség (FPI) meghívására érkezett 12 női ökölvívó Rómába, az olasz női válogatottal közös edzőtáborba. A vegyes korcsoportú csapat 4 junior, 4 ifi és 4 elit versenyzőből állt. A kor- és súlycsoport … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Rómában edzőtáboroztunk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Végső búcsút vettünk Varga Viktortól.

Fájó szívvel kísértük utolsó útjára Varga Viktort, a Vecsés SE Ökölvívó Szakosztályának vezetőedzőjét. Még az idő is meggyászolta barátunkat, a temetés napjára nyoma sem volt a szikrázó napsütésnek.  Sok barát és ismerős jött el, hogy végső búcsút vegyen barátunktól, akik … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Végső búcsút vettünk Varga Viktortól. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhunyt Varga Viktor, a Vecsés SE Ökölvívó Szakosztályának vezetőedzője

Szomorú hírt kell megosztanunk minden kedves barátunkkal. Életének 39. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Varga Viktor vezetőedző. Viktor 2002 óta volt a vecsési csapat edzője, és az elmúlt 11 év alatt számtalan sikert szerzett szakosztályunknak és városunknak. Több magyar bajnok és … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | 1 hozzászólás

Szűcs Szabina a világbajnok Szebelédi Renátával edzőtáborozik!

Szűcs Szabina Tel Aviv-ban edzőtáborozik Megtisztelő felkérést kapott versenyzőnk, Szűcs „Rodman” Szabina. A WBC aktuális világbajnoka, Szebelédi Renáta kérte fel edzőpartnernek egy egyhetes izraeli edzőtábor idejére. Renáta májusban Japánban védi meg világbajnoki övét, így felkészülési programja finisében van. Természetesen nem … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szűcs Szabina a világbajnok Szebelédi Renátával edzőtáborozik! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva