A hóna bejegyzései: július 2013

Stresszoldó edzések minden nap!

Alig egy évvel ezelőtt indítottuk el stresszoldó edzéseinket felnőtteknek, és akkora sikere van az esti edzéseknek, hogy augusztustól már heti 5 napon keresztül várjuk a mozogni vágyó felnőtteket. Az edzéseket az alábbi elosztásban lehet látogatni: Hétfő-Szerda-Péntek: A Kangli Lajos edző … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Stresszoldó edzések minden nap! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Családunk új tagja: Kertész Henrik edző

Bemutatkozik családunk legújabb tagja: Kertész Henrik edző Július 18-tól új szakember, Kertész Henrik irányításával készülnek a vecsési öklözők.  Henrik Debrecenből költözött Vecsésre, hogy átvegye Varga Viktor után a csapat edzéseinek vezetését. Vele együtt már 5 szakképzett edző segíti a szakosztály … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Családunk új tagja: Kertész Henrik edző bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mindjárt vége a szünetnek!

Na nem kell megijedni, nem az iskolai szünetnek, hiszen abból még másfél hónap hátra van! Azonban az ökölvívóknál vége a lustálkodásnak, július 15.-től gőzerővel beindul a munka az edzőteremben. Két versenyzőnk, Papi Bence és Lőczi Gergő a junior válogatott tagjaként … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Mindjárt vége a szünetnek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Uniós EB 2013, Keszthely

3 bronzérmet szereztek a vecsési lányok! 2013. július 1-7. között Keszthelyen rendezték az Uniós Országok Női Ökölvívó Bajnokságát, ahol 23 ország 216 ökölvívója lépett ringbe. A magyar csapat szenzációs eredménnyel zárt, hiszen 6 arany, 2 ezüst és 10 bronzérmet szereztek … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Uniós EB 2013, Keszthely bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva