A hóna bejegyzései: augusztus 2013

Papi Bence és Lőczi Gergő a junior VB keretben!

Két vecsési fiú a junior világbajnokságra készülő válogatott keretben! Augusztus 17-én az UTE edzőtermében rendezték a junior korcsoport válogató mérkőzéseit, majd 19-én Tatára, a központi edzőtáborba költöztek fel a versenyzők, hogy elkezdjék a felkészülést a szeptember 5-én kezdődő világbajnokságra. Az … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Papi Bence és Lőczi Gergő a junior VB keretben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gálos Roland Európa Bajnok!

Ifjúsági EB 2013, Rotterdam Véget ért a 2013-as Ifjúsági Ökölvívó EB. 210 mérkőzés után eldőlt, hogy kik az idei évben a kontinens legjobbjai. 8 ország öklözője harcolta ki a döntőbe jutást. Ukrajna (6), Oroszország (4), Azerbajdzsán (3), Magyarország (2), Írország … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Gálos Roland Európa Bajnok! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ifjúsági EB 2013, Rotterdam

2 magyar érem már biztos! 4 magyar versenyző küzdött az elődöntőbe jutásért a csütörtöki versenynapon. Gálos Rolandnak (Baja) és Hámori Ádámnak( Fitt-Boksz Kőszeg) sikerült, Szőrös Márk és Horváth Patrik vereséget szenvedett. Gálos a bosnyák ellenfelét, Hámori pedig a holland srácot … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Ifjúsági EB 2013, Rotterdam bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ifjúsági Európa Bajnokság 2013, Rotterdam

4 magyar versenyző ma az éremért bokszol! 38 ország 249 ökölvívója vesz részt a Rotterdamban megrendezésre kerülő Ifjúsági Ökölvívó EB-n. A magyar csapat teljes létszámmal utazott ki a kontinentális bajnokságra, és a mai napig még 4 versenyzőnk harcban van az … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Ifjúsági Európa Bajnokság 2013, Rotterdam bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

39. Sóstó Kupa, 2013. augusztus 10-11.

39. alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Sóstói strandfürdő területén a Sóstó Kupát. 15 egyesület 67 versenyzője jelent meg a mérlegelésen, és a sorsolás után eldőlt, hogy a strand közönsége a hétvégén 44 ökölvívó mérkőzést láthat. A rendező klub NYVSC és … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | 39. Sóstó Kupa, 2013. augusztus 10-11. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva