A hóna bejegyzései: január 2014

Pofon Partit rendezünk Tolnán!

MEGHÍVÓ Tisztelt Sporttársak! Értesítem edzőkollégákat, hogy 2014-02-02-án vasárnapon (Tolna, Lehel utcai Sportcsarnokban – Lehel u.2 ) megrendezésre kerül KÖZPONTI RÉGIÓ POFONPARTI elnevezésű versenysorozati nap csak (született: 1998-2004) 10. évtől 16. éves korig tartó korosztálynak. Régiós pofonparti célja: Elsősorban lehetőséget biztosítani … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Pofon Partit rendezünk Tolnán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megújul a Vecsési Bokszcentrum!

Nagy fába vágtuk a fejszénket rögtön az év elején, hiszen az év első munkanapján már kivitelezők lepték el a bokszcentrumot. Az ok egyszerű, szükségessé vált a fűtés felújítás, a szellőzés megoldása, valamint egy tisztasági festés is ráfért már a teremre. … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Megújul a Vecsési Bokszcentrum! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhunyt Török “Béka” Gyula olimpiai bajnok ökölvívó!

Elhunyt Török Béka Hatalmas veszteség érte az ökölvívást, és az egyetemes magyar sportot: elhunyt Róma olimpiai bajnoka, Török Gyula „Béka”. A mindössze 161 centiméter magas, “Béka” becenévre hallgató öklöző nagy sikereit a Vörös Lobogó, majd az MTK színeiben aratta.A legendás … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Elhunyt Török “Béka” Gyula olimpiai bajnok ökölvívó! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ez volt a 2013-as esztendő!

4 magyar bajnok és 14 magyar bajnoki érem. EB, VB részvétel, valamint régióközponti kinevezés a 2013-as évben! Vegyes évet zárt az ökölvívó szakosztály. Egyrészt az eredményeink örömre adnának okot, azonban ezt beárnyékolta vezetőedzőnk Varga Viktor tragikus elvesztése. Így sajnos Ő … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Ez volt a 2013-as esztendő! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karácsony Kupa 2013

KARÁCSONY-KUPA 2013 DEBRECEN December 22.-én részt vettünk az év utolsó versenyén, a debreceni Karácsony Kupán. Eredetileg több versenyzővel szerettünk volna részt venni a DVSC által rendezett viadalon, azonban volt akinek nem jutott ellenfél, és volt aki lebetegedett, így a végén … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Karácsony Kupa 2013 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva