A hóna bejegyzései: szeptember 2015

Serdülő OB 2015

Két bronzérem jutott nekünk! Schneider Zsolt és Bücs Károly is bronzérmet szerzett az Egerben megrendezett Serdülő Ökölvívók Országos Bajnokságán. Tóth Bendegúz és Lőczi Roland (utóbbi elég fura körülmények között) nem jutott tovább az első körben, így ők érem nélkül maradtak. … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Serdülő OB 2015 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Serdülő OB Eger 1. nap

Lőczi Roland az ellenféllel elbírt, a bírókkal azonban már nem! 52 kg Lőczi Roland-Kuzma Krisztián Eger 1:2 Helyszíni beszámolók alapján Roli simán hozta ezt a meccset, mégis a végén a  pontozásnál csak 3:2-es vecsési előny volt. Ráadásul a bírók ebből … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Serdülő OB Eger 1. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Serdülő OB 2015

A mai napon megkezdődött Egerben a Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokság, ahol 146 versenyző lép ringbe, hogy az elkövetkezendő 4 napban eldöntsék, ki a súlycsoport legjobbja. A vecsési csapat 4 fővel vesz részt a viadalon. 50 kg Bücs Károly 52 kg … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Serdülő OB 2015 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pakson ezüst, Érden arany!

Érden arany, Pakson ezüst! A szeptember 12-i hétvégén két versenyen vettünk részt. A nemzetközi Paks Kupán a serdülő Bücs Károly ezüstérmet szerzett, miután az első napon román ellenféllel szemben tudott nyerni, majd a döntőben szoros mérkőzésen maradt alul kaposvári ökölvívóval … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Pakson ezüst, Érden arany! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hazai győzelmek, nemzetközi vereségek

Hazai győzelmek, nemzetközi vereségek a hétvégén Az ősz első hétvégéjén több helyszínen is ringbe léptünk, több-kevesebb sikerrel. A vecsési csapat a PEM régió tagjaként Kaposváron csapott össze a Dél-Dunántúli Régió csapatával. A csapattalálkozót 20:13-ra mi nyertük, így a Pest megyei … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Hazai győzelmek, nemzetközi vereségek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva