A hóna bejegyzései: április 2016

VI. Nicolae Talpos Emlékverseny, Románia

VI. Nicolae Talpos Emlékverseny Románia, Nagyszalonta 2016. április 9.-én rendezték meg 6. alkalommal a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt olimpikon emlékére rendezett tornát Nagyszalontán. A házigazda BASTI BOKSZ csapat nagyszerű házigazdának bizonyult, látszott mindenkin, hogy szívügyük ez a rendezvény. 18 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | VI. Nicolae Talpos Emlékverseny, Románia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mátyás Krisztián újabb nemzetközi sikere

Krisztián egyhangú pontozással győzött Németországban Folyamatosan a válogatott kerettel utazik a Madárfészek Akadémián pallérozódó ifjúsági versenyzőnk Mátyás Krisztián, aki a múlt héten 6 napos edzőtáborban vett részt Németországban. Az edzőtábor végén német-magyar csapattalálkozót is szerveztek, ahol Krisztián egyhangú pontozással verte … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Mátyás Krisztián újabb nemzetközi sikere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Diákolimpia 2015/2016

Diákolimpia 2015/2016 Vecsésen került megrendezésre a 2015/2016 évi Diákolimpia. A 4 napos verseny fontos mérföldkő a magyar ökölvívás történetében, hiszen hosszú évtizedek után tért vissza sportágunk a Magyar Diáksport Szövetség kötelékébe. A média is fogékony volt a verseny iránt, többek … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Diákolimpia 2015/2016 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva