A hóna bejegyzései: július 2016

Lőczi Roland az EB-n!

Lőczi Roland a serdülő EB-n! Zágrábban került megrendezésre a Serdülő Ökölvívó Európa Bajnokság, ahol a magyar csapat tagjaként a vecsési Lőczi Roland is ringbe lépett. Rolinak ez volt az eddigi legkomolyabb megmérettetése, amit 3 válogató verseny megnyerésével érdemelt ki. A … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Lőczi Roland az EB-n! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bihar Kupa 2016 Nagyszalonta

Bihar Kupa 2016 1 arany és 2 ezüstérem a vecsési ökölvívók eredménye. 2016. július 20-22. között került megrendezésre a Bihar Kupa Nagyszalontán a Básti Boksz rendezésében. A versenyen 132 ökölvívó indult. Érkeztek versenyzők Németországból, Magyarországról, Moldáviából és Romániából is. A … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Bihar Kupa 2016 Nagyszalonta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bánát Kupa 2. nap

Bánát Kupa 2016. július 15-17. Temesvár Románia A második napon 5 versenyzőnk tudott ringbe lépni, mivel Csikós Adrián ellenfele nem vállalta a mérkőzést, így Adrián meccs nélkül győzött. Balogh Janónak sem jutott hivatalos ellenfél, így a kecskeméti Borsos Tamás ellen … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Bánát Kupa 2. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Váry és Horváth győzelemmel kezdett Romániában!

Bánát Kupa 2016. július 15-17. Temesvár, Románia A temesvári Bánát Kupa az első verseny, ahol a vecsési csapat a frissen leigazolt halásztelki versenyzőkkel együtt lépett ringbe. A nagyszerű nevelőmunkát végző Halásztelki Boksz Klub vezetősége idén nyáron döntött úgy, hogy a … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Váry és Horváth győzelemmel kezdett Romániában! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva