A hóna bejegyzései: január 2017

Vecsés a 7. helyen a 2016-os országos ranglistán!

2012 óta megszakítás nélkül a TOP10-ben végez az éves rangsorban a Vecsési Sportegyesület. A női rangsorban pedig a DVSC mögött a második helyen zártunk. Ezúton is köszönjük edzőink és versenyzőink egész éves kemény munkáját! A ranglista: 1 Vasas SC.-Süllős 160 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Vecsés a 7. helyen a 2016-os országos ranglistán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aranyérmekkel kezdtük az idei évet is!

6. Nations Cup Vrbas, Szerbia 2017. január 10-15. 20 ország 129 versenyzője mérlegelt be a 2017-es év első „A” kategóriás AIBA versenyére, ahol első ízben léptek ringbe az új szabályok szerint az ifjúsági és elit női ökölvívók. A történelmi 3×3 … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Aranyérmekkel kezdtük az idei évet is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új év, új szabályok!

Szemezgetés az új ökölvívó szabályokból 3 perces menetek a lányoknál, profi bandázs a fiúknál. december 19-én jelent meg a legfrissebb AIBA szabályzat, ami néhány érdekességet is tartalmaz. Így az év elején a teljesség igénye nélkül szemezgetünk az új előírásokból. AIBA … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Új év, új szabályok! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva